Отправената към всевишния молитва притежава голяма сила! На много хора се случва да навлязат в черен период в определен етап от живота си.

Ако сте опитали всички методи, но така и не сте успели да превъзмогнете черният период в живота си, който се простира над вас от дълго време, то тогава единственият изход за вас ще бъде обръщането към по-висши сили. Тази молитва е в състояние да ви спаси от различни проклятия и уроки на недоброжелателите ви. И ето как звучи тя …

Молитва против различни проклятия и уроки

Аз призовавам Божиите ангели и цялата Светла божествена енергия и сили, които ще ми помогнат да се отърва от всички проклятия.

Ако някого съм проклел в живота си, то аз се отказвам всички свои проклятия! Осъзнавам всички свои грешки! Наясно съм и завинаги унищожавам и изгарям с Божествен огън всичките си проклятия от миналото, настоящето и бъдещето! От сега нататък забранявам на тъмните сили да използват моите проклятия в тъмните си дела.

Аз лишавам всички свои проклятия от цялата им енергия и сила! Аз изгарям всичките си проклятия с Божествения огън! Както съм създал проклятията, така и ги унищожавам! (Повторете този абзац 3 пъти)

И ако в мен са останали проклятия, изпратени от други хора, аз тях също ги лишавам от енергията и силата им! Аз ги изгарям с Божествен огън! Нека Божествената светлина ме изпълни и ме освободи от всички проклятия!

Нека Божествената светлина изпълни всички хора, които някога съм проклел! Нека Божествената светлина изгори всички проклятия, които някога съм изпратил на хората. Аз освобождавам всички хора от своите проклятия! И аз сам се освобождавам от всички проклятия!

Нека всички хора, които някога са били засегнати от моите думи и мисли, се изпълнят с Божествена светлина, здравословна енергия, радост, щастие, любов и мир! Благославям всички хора, които някога съм проклел! Благославям всички хора изобщо!

Молитва, която моментално премахва проклятия

На всички хора по света аз изпращам

Светли божествени лъчи на доброта,
Светли божествени лъчи на щастие,
Светли божествени лъчи на любов,
Светли божествени лъчи на радост,
Светли божествени лъчи на здраве,
Светли божествени лъчи на благополучие,
Светли божествени лъчи на душевен мир,
Светли божествени лъчи на просперитет!

От дълбините на душата си изпращам тези светли лечебни лъчи на всички, всички същества на Земята! С цялото си сърце ви пожелавам на всички любов, радост, светлина, щастие и влагам в това желание цялата си енергия!

Нека преобладават светлите сили на Земята и да се разпръснат всички сили на тъмнината! (Повторете този абзац 3 пъти)

В знак на сериозността на своите думи и намерения, аз изпращам лъчи от светлина към всички същества на Земята, Космоса и Вселената! Нека тези мои думи достигнат до най-далечните дълбини на Вселената! Нека тези мои думи, да чуят и усетят всички същества, както и всички видими и невидими човешки пространства и измервания! Нека думите ми да бъдат чути от всички ангели и от самият Творец!

Нека всички те бъдат свидетели! Сега и завинаги, аз лишавам своите мисли и думи от всяка отрицателна или разрушителна енергия! Сега и завинаги, моите мисли и думи да не могат да причинят вреда на никого! От сега нататък, дори и да се случи да имам лоши мисли и да кажа негативни думи, нека те да изгорят точно там и тогава, без да причиняват вреда на никого!

Вижте ощеРастения, които ви защитават от зли сили и негативна енергия

Тъмните сили! Забранявам ви да използвате моите отрицателни мисли и думи във вашите тъмни дела! Ако се опитате да използвате думите и мислите ми в тъмнте си дела, нека да ви изгори Божествената светлина! (Повторете този абзац 3 пъти)

От сега и завинаги нека моите мисли, думи и дела са изпълнени с Божествена светлина и винаги да носят на мен, на хората около мен и на целия свят радост, щастие, здраве, любов, мир, мъдрост, просперитет! (Повторете този абзац 3 пъти)

Нека Божествената светлина сега и завинаги, ме изпълни целия, цялото ми семейство, цялата наша страна и цялата Земя! (Повторете 3 пъти този абзац)“

Когато дълбоко отчаяние, безнадеждност и безсилие ви обземат, трябва да осъзнаете всичките си грешки, да отпратите всичките си обиди и да се опитате с тази молитва да започнете на чисто. Само така вие ще можете да изчистите себе си от цялата натрупаната негативност, която ви изяжда отвътре и не ви дава да живеете нормално. Успех и късмет!

Споделете тази статия с приятелите си!