Белите ви дробове ще бъдат благодарни за тази рецепта!

Важното е, че хората, които са активни или пасивни пушачи, или които са изложени на замърсяване на въздуха, трябва да се погрижат за своята дихателна система.

Хората, които живеят в големите замърсени градове и хората, които често пушат, са по-податливи на различни заболявания, свързани с дихателната система.

Общите респираторни заболявания включват бронхит, астма и кашлица.

Така че, ако се страхувате от заразяване с болести на дихателните пътища, ето рецепта, която е лесна за почистване на белите дробове.

Много учени са потвърдили, че тази рецепта е полезна и е чудесно средство за профилактика срещу рак. Така че, вижте рецептата, която можете да използвате редовно за здравето на белите си дробове.

Ще ви трябват:

джинджифилов корен – 1 малка част

куркума – 2 чаени лъжички

вода – 1 литър

чесън – 400 грама (обелени и нарязани скилидки)

захар – 400 грама (за предпочитане кафява захар)

Инструкции:

Вземете среден размер тенджера и излейте в нея 1 литър вода. Добавете 400 грама захар и оставете да къкри за известно време.

По-късно добавете 1 малко парче джинджифил, чесън и 2 чаени лъжички куркума. Оставете сместа да къкри и разбърквайте периодично.

След това оставете разтвора да се охлади до стайна температура. Съхранявайте в стъклени бутилки в хладилника.

Вижте още: Как най-лесно да се отървете от мазнините на корема?

Как да използвате?

Препоръчително е да приемате ежедневно по 2 супени лъжици разтвор на празен стомах сутрин и 2 супени лъжици вечер след последното хранене.

Проведете това лечение за дробовете ви, за да бъдат чисти и здрави. Шансовете за белодробни заболявания драстично ще намалеят с редовната употреба на това средство.