НАЧАЛО ЗДРАВЕ Високата кръвна захар може да се понижи с изпитан природен лек

Високата кръвна захар може да се понижи с изпитан природен лек

Високата кръвна захар може да се понижи с изпитан природен лек
Високата кръвна захар може да се понижи с изпитан природен лек

Високата кръвна захар в организма, с което всъщност се характеризира захарния диабет се превърна в едно от най-често срещаните заболявания в света. За щастие, това състояние може да се контролира с инсулинова терапия.

Ако имате високо ниво на кръвна захар в организма, лекарят вероятно ще ви попита дали искате да започнете с инсулин или ще се опитате да намалите нивото с правилно хранене. Помислете добре, преди да решите – изборът е ваш!

Много хора успешно са излекували здравословния си проблем и са постигнали нормално ниво на захар в кръвта с помощта на този ефективен природен лек. Съставките са лесно достъпни и приготвянето му е много просто.

Необходими продукти:

– корен от хрян (20-25 см дължина, 2-3 см ширина)
– една цяла глава чесън
– две бири, които съдържат алкохол
– една чашка ябълчена киселина

Начин на приготвяне:

Необходимо е коренът от хрян да се измие добре няколко пъти, тъй като не трябва да се лющи. След това го поставете в купа, пълна с вода. Трябва да бъде напълно потопен във водата. Добавете ябълчната киселина. В тази смес коренът от хрян трябва да престои от 15 до 20 минути.

След това можете да го нарежете на дребни парчета, да го настържете или да го смелите. Също така, цялата глава чесън трябва да почистите от люспите, да нарежете скилидките на ситно или да ги смелите.

Смесете чесъна и хряна, прехвърлете тази смес в голям стъклен буркан и залейте с бирата. Затворете съда добре и го оставете да престои на тъмно място в продължение на 10 дни.

Начин на използване:

След 10 дни сместа може да се използва.

– Първите два дни се консумира по една чаена лъжичка три пъти на ден.

– После можете да консумирате по една супена лъжица, също три пъти дневно.

Цялата терапия продължава един месец. Освен това натурално лекарство, е необходимо да се пие по 150 мл овесена вода, 4 пъти дневно.

Вижте ощеГлухарчето лекува безброй много болести! Ето как!

Рецепта за приготвяне на овесена вода:

Необходими съставки:

– 50 грама овесени ядки
– 600 мл вода

Начин на приготвяне:

Това количество на продуктите е за приготвяне на дозата само за един ден. Сложете овесените ядки във водата и ги оставете да се варят на слаб огън в продължение на 15 минути. След това сместа трябва да престои един час, за да се охлади.

Получената смес прецедете през марля. Можете да приготвите и по-голямо количество, за няколко дни, но течността трябва да се съхранява в хладилник.

Преди да започнете да използвате това народно лечебно средство, консултирайте се с вашия семеен лекар!