НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Космите по лицето и тялото ще премахнете трайно с тази рецепта!

Космите по лицето и тялото ще премахнете трайно с тази рецепта!

0
Космите по лицето и тялото ще премахнете трайно с тази рецепта!
Космите по лицето и тялото ще премахнете трайно с тази рецепта!

Космите и нежелания мъх по лицето и тялото могат да бъдат отстранени с редовно бръснене, лазерна епилация, считана за най-ефективна, с депилиращи кремове или чрез напълно естествени средства.

Ако предпочитате здравословния начин на живот и искате да експериментирате, тогава тази древна руска рецепта, чрез която неприятните косъмчета се отстраняват трайно, благодарение на естествено средство – е точното попадение.

За отстраняване на космите по лицето и тялото (причините за появата им могат да бъдат различни, генетика, хормонални нарушения, използване на орални контрацептиви …) са необходими само две съставки.

Древна руска рецепта за трайно премахване на космите по лицето и тялото

Необходими съставки:

. около 500 грама черупки от орехи

. 1 литър вода

Начин на приготвяне:

Необходимо е да съберете всички черупки от орехите и да ги запалите, докато не се превърнат в пепел.

Една супена лъжица пепел трябва да се залее с 1 литър вода.

Оставете течността да престои в продължение на 12 часа.

Напоете памучен тампон в течността и намажете частите от тялото, където искате да отстраните космите. Измийте добре след това.

Процедурата трябва да се повтаря няколко пъти на ден, а можете да направите и компреси, които да задържате около 30 минути на мястото, където желаете да премахнете окосмяването.

Вижте ощеДинените кори лекуват и са много полезни! Не ги изхвърляйте!

Скоро космите ще започнат да се разреждат, а след няколко месеца напълно ще изчезнат.

Ако решите да изпробвате тази рецепта, най-добре е в началото да пробвате на места, където кожата е по-малко чувствителните и да наблюдавате как ще реагира тя.

Необходимо е да знаете, че само с едно нанасяне на течността няма да се получат желаните резултати. Имайте търпение и се отървете от нежеланото окосмяване за дълго време.

Отстраняването на нежеланите косми по лицето може да бъде постигнато и с консумацията на чай от мента. По този начин ще намалите нивото на тестостерон. Може да приемате и витамин В6, който всъщност предпазва от повишено отделяне на тестостерон при жените.

Преди да започнете да използвате народни средства за лечение, консултирайте се с вашия семеен лекар!