НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Момиче цяло лято събира стари дъски, за да създаде товa…

Момиче цяло лято събира стари дъски, за да създаде товa…

Момиче цяло лято събира стари дъски, за да създаде товa...
Момиче цяло лято събира стари дъски, за да създаде товa...

Едно много талантливо момиче показа на света своя труд, за който е използвала стари дъски. Популярността и признанието получила благодарение на интернет. Снимки на своята работа тя качвала в своя блог.

Творенията й зарадвали потребителите на социалните мрежи. Сега нейни клиенти са известни хора от цял свят. Каква е нейната тайна?

Ние се заинтересувахме от тази история и решихме да ви я разкажем.

Дървен плот, във формата на мозайка, интересни маси, дъски за рязане, креативни фоторамки и дори картини – всичко това е впечатляващо и завладяващо със своята уникалност и изработка, което се усеща във всяко произведение.

Дървени плотове

Този резултат тя е постигнала чрез опити, грешки и експериментиране с материали, които е събирала цяло лято. Изненадващо, тази оригинална идея се появила докато била много отегчена!

Талантливата възпитаничка на Института Прат в Ню Йорк, решила да реализира своя творчески потенциал и да започне бизнес, свързан с производство на дървени произведения.

Тя започнала да събира стари дъски навсякъде. Когато събрала достатъчно количество, настъпвала зимата и трябвало да отложи работата.

След направата на първите маси, разбрала, че всъщност дизайнът й е повече или по-малко вдъхновен от традиционните пачуърк юргани.

“Моята работа е силно повлияна от южните корените на родителите ми” – казва момичето. Щата Алабама, откъдето е родом, е известен с производството на зашеметяващи юргани. Още от детството си, тя е очарована от красотата им.

Пачуърк преведено от английски означава “мозайка”, или “текстилна мозайка”.

В даден момент момичето получило много поръчки за производство на уникални плотове. Било удоволствие да измисля различни комбинации, в различни нюанси.

Тези маси красят известни магазини за дизайнерски обувки.

Мозайка от дърво – изключителна декорация за дома. Тя дава усещане за топлина и естественост. А, също така е и дълготраен материал, който е лесен за почистване и не избледнява.

Това е екологично чист материал, подходящ не само за декорация на дома, но също така и за интериор на ресторанти, хотели, офиси и шоуруми.

Времето сякаш спира, когато се вгледате в тази красота!

Идеалното решение за раклата на леглото. Обичаме миризмата на естествено дърво.

Просто страхотно! Уникален поднос!

В тези неща, създадени от човешка ръка, има душа! С помощта на стари ненужни дъски и желанието да създаде нещо уникално, едно момиче направило тези красоти. Осъществила това, за което мечтае и го прави с удоволствие. Това е толкова прекрасно!

Вижте още: Трик за умножение, за който не сте и подозирали! 

Виждате, че такива неща могат да се направят без да се хвърля огромна сума пари за материали. Ако статията ви е допаднала, споделете я с приятелите си.

loading...