С тази рецепта от народната медицина може значително да се понижи кръвната захар.

Хипергликемията представлява повишено съдържание на глюкоза в кръвта (кръвна захар) и се наблюдава най-често при заболяване от диабет. Тя е коварна болест, която няма видими симптоми и поради това е възможно нейната ескалация да се пренебрегне. Трайно или частично, могат да бъдат повредени кръвоносните съдове, бъбреците, очите, нервите …

Повишено ниво на захар в кръвта се получава, когато панкреасът спира да произвежда инсулин или когато тялото не е в състояние правилно да използва инсулина, който присъства в организма.

Диабет тип 1 – или т.нар ювенилен диабет обикновено се появява, когато имунната система по грешка атакува и унищожава бета клетките на панкреаса, който произвежда инсулина.

Диабет тип 2 – този тип диабет се нарича още възрастов диабет и обикновено се случва, когато тялото не може да използва инсулина правилно или не произвежда достатъчно инсулин.

Гестационен диабет – този тип диабет обикновено се получава по време на бременност, особено през второто тримесечие от бременността.

Също така трябва да знаете, че има много различни природни лекарства, които могат да ви помогнат да регулирате нивото на захар в кръвта и преди да се решите на конвенционална терапия, можете да опитате и с някое друго лекарство от народната медицина.

Процедурата за приготвяне на това много популярно домашно лекарство, което ще ви помогне да регулирате нивото на кръвната захар е много проста.

Лекарство за сваляне на кръвната захар

Необходими продукти:

. 1 яйце

. ябълков оцет

Вижте ощеОтървете се от подаграта завинаги! Естествен и ефективен метод!

Начин на приготвяне:

Яйцето трябва да се свари надвечер, да се почисти от черупката, а след това с вилица трябва да се направят няколко дупки в него.

Поставя се в буркан и се залива с оцет. Оставя се да пренощува.

Сутринта се яде само яйцето, но не и оцетът, който е останал, той вече е негоден.

По време на яденето трябва да се изпие чаша хладка вода, в която предварително се добавя една чаена лъжичка оцет.

Известно е, че яйцата са много хранителни и са отличен източник на протеини. Такава закуска ще ви засити, ще намали апетита ви и ще помогне да се чувствате заредени с енергия.

Този домашен лек трябва да се изпробва, просто и лесно се прави, а е безобиден и много ефикасен!

Преди да започнете да използвате народни средства за лечение, консултирайте се с вашия семеен лекар!