НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отстранете всички токсини от тялото си за 3 дни с този метод!

Отстранете всички токсини от тялото си за 3 дни с този метод!

0
Отстранете всички токсини от тялото си за 3 дни с този метод!
Отстранете всички токсини от тялото си за 3 дни с този метод!

Този 3-дневен план за прочистване на тялото ще ви помогне да промените хранителния си режим, да намалите апетита към преработените храни и да почистите напълно тялото си.

Този процес ще помогне на тялото ви да се изчисти от токсините и да намалите риска от инфекции и заболявания.

Елиминирайте всички токсини от организма за 3 дни!

Не яжте млечни продукти, най-малко 2 дни преди началото на процеса. На тялото му е необходимо повече време за храносмилане на млечните продукти, което е причината детоксикацията да се забави.

През нощта преди началото на процеса на детоксикация, трябва да изпиете 1 чаша чай с диуретици, тъй като това ще ви помогне в почистването на храносмилателната система.

На сутринта пригответе 1/2 чаша вода и лимонов сок от 2 лимона. Консумирайте тази напитка преди закуска.

След закуската изпийте 1/2 чаша грейпфрут или сок от ананас. Тези напитки са пълни с антиоксиданти и подобряват здравето на вашата дихателна система.

Консумирайте 1-1,5 чаши прясно изцеден сок от моркови между закуската и обяда. Този сок е много добър и за дихателните пътища.

Пийте 1,5 чаша калиев сок на обяд. Можете да си приготвите сока с някои храни, богати на калий, като например банани, зеленчуци, цвекло, авокадо.

Калият е много полезен в процеса на пречистване, особено ако го приемате под формата на сок от храните, споменати по-горе.

Вижте още: Повече от 50 заболявания ще бъдат излекувани с това средство

През нощта преди процеса на прочистване, пийте чай от джинджифил, роза и мента, които са много полезни за премахване на натрупванията по лигавицата, при запушен нос и освобождава наслагванията.

Пийте 340 мл прясно изцеден сок от червена боровинка преди лягане, той ще ви помогне да преборите бактериите в белите дробове.

Боровинката е пълна с много мощни антиоксиданти и е една от най-полезните съставки за вашата кръв и урина.

Повторете процеса на детоксикация в следващите 2 дни.