НАЧАЛО ЗДРАВЕ Убийте рака: Пийте този сок всеки ден на празен стомах!

Убийте рака: Пийте този сок всеки ден на празен стомах!

0
Убийте рака: Пийте този сок всеки ден на празен стомах!
Убийте рака: Пийте този сок всеки ден на празен стомах!

Този сок е най-доброто средство за предотвратяване на рак!

Неприятните странични ефекти от традиционната химиотерапия водят хората до това да търсят други налични лечения, които са едновременно ефективни и лишени от всякакви неблагоприятни ефекти. Основен фактор, който стимулира растежа на рака, е киселинността на тялото. Видът продукти, които се използват, може значително да увеличи растежа, развитието и разпространението на злокачествения рак.

Ако нивото на рН в организма се увеличава – това показва високо ниво на киселинност, т.е. средата за рака е “процъфтяваща”.

Редовната консумация на преработени и рафинирани храни увеличава киселинността в тялото, така че трябва да избягвате тези видове продукти.

Вашата диета трябва да се състои от пълнозърнести храни, ядки, семена и полезни масла, а също така трябва да премахнете от режима си на хранене червеното месо, пържените храни и храните с брашно и захар. При използването на този домашен лек за лечение на рак веднъж дневно, за предпочитане сутрин преди закуска на празен стомах, като същевременно поддържате здравословна балансирана диета, вие ще бъдете в състояние да преодолеете раковите клетки.

Вижте още: Повече от 50 заболявания ще бъдат излекувани с това средство

Ето как да приготвите този невероятен сок, който помага в борбата с рака:

Спанак – една шепа

Зелеви листа – 3 броя

Лимон – 1 брой

1/2 чаша вода

Получаване:

Смесете всички съставки в блендер, докато получите гладка, хомогенна смес.

Консумирайте сместа сутрин на празен стомах.