НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Съдбата е подготвила тежки изпитания за тези 6 знака

Съдбата е подготвила тежки изпитания за тези 6 знака

2
Съдбата е подготвила тежки изпитания за тези 6 знака
Съдбата е подготвила тежки изпитания за тези 6 знака

Съдбата тества абсолютно всички. Но ако за едни животът е на черни и бели ивици, като се редуват възходи и падения, то за други – жизненият им път е черна ивица с препятствия, без право на почивка. Проблемите на такива хора се множат като гъби след дъжд, а изпитанията растат в геометрична прогресия.

Кои са тогава знаците от зодиака, които имат най-трудната съдба и кои са по-склонни да спорят със съдбата – злодей, опитвайки се да докажат правото си на щастие?

Овен

Основният проблем, който усложнява живота на всички Овни, е тяхната категоричност на фона на склонността им да преувеличават. Те са в състояние да раздуят малък проблем до невиждан мащаб. Такова отношение към живота им докарва беди. Близки и роднини не бързат веднага да спасяват Овена, тъй като не веднъж са се сблъсквали с безконтролната му агресия, достигайки до садизъм.

Овните сами страдат от своята разрушителна ярост,  хвърляйки ги в крайности – от хиперотговорност до себеотрицание. Те не търпят, когато им пречат, рядко признават, че са сгрешили и непрекъснато се стремят да отстояват себе си. За да установи “връзка” със своята съдба, Овенът ще трябва да се научи на търпение. Контролирането на собствените емоции и действия, способността да отстъпва и да решава проблемите на “свежа” глава значително ще облекчи живота на Овена.

Близнаци

Близнаците имат две сериозни пречки за щастлив живот – нестабилността и склонността към фатализъм. Настроението им е неподвластно на логиката и закономерностите, за това не всеки иска да си има работа с тях, опасявайки се да не бъде измамен. Близнаците не го правят от злоба. Просто в един момент, те са способни, водени от обстоятелствата, да променят мнението си. Загубили в резултат на неуспех, те не търсят корена на проблема в себе си. Те повече обичат да мислят, че звездите са виновни за тяхното нещастие.

За неуспеха на Близнаците способства и специфичния за тях егоцентризъм. Светът, по тяхно мнение, трябва да се върти само около тях. И ако на някого му е зле, това е изцяло негов проблем. Съдбата, като правило, е настроена да им обърне гръб. Близнаците ще трябва да се научат да поемат отговорност за живота си със собствените им ръце.

Рак

За щастието на Рака пречи прекомерното внимание и предразположението им към безидейна мечтателност. Раците притежават много положителни качества и житейски опит, но в същото време те не ги използват за развитие и постигане на определени висоти, а за по-добро укриване от опасностите в собствената им “черупка”. Съдбата обича тези, които храбро се движат към целта си и не се страхуват от призраци. Ракът има склонност към дълбок и песимистичен анализ и движението “една крачка напред и две крачки назад” винаги ще ги държи на ръба на живота.

С цел да се превърне в любимец на съдбата, Ракът трябва да се възползва от поговорката, според която конят си мисли, че главата му е голяма. Представителите на знака вървят уверено към поставените цели, действат активно и се движат напред, без да се оглеждат за уютна и безопасна “черупка”. Тя, разбира се, ги защитава не само от проблеми, но и от самия живот.

Везни

Везните през целия си живот се борят с изкушението да не би да не бъдат чути. Те са много зависими от мнението на другите, така че ще направят всичко и ще са готови на всякаква измама, за да заслужат похвала, одобрение, възхищение и насърчение. За да оправдаят възложените очаквания, Везните губят твърде много от творческата си енергия, така че не са в състояние да произведат свои собствени идеи. Те могат само да се въплътяват и да разработват идеи и проекти на други хора.

Везните трудно се справят с многото комплекси, в следствие на които усещат неизкоренимо чувство на вина поради невъзможността да отказват, ангажират се постоянно и им липса воля. С такъв сложен набор от качества, те не успяват да хванат вълната на късмета. За да заслужат щастие от съдбата, Везните ще си помогнат, като се откажат от различните гледни точки и развият свои собствени мнения, започвайки да ги използват за осъществяване на важни решения.

Скорпион

Скорпионите градят сами собствената си съдба. Въпреки това, те не са фенове на лесния начин и често съзнателно си търсят белята, защото искрено вярват, че щастието не се постига лесно. Скорпионите притежават голяма съпротива към проблемите и имат изненадваща способност да се издигат от пепелта. Само благодарение на това желание за живот, съдбата ги смята за достойни опоненти. Поради това обаче, стават по-войнствени и по-трудни характери.

Скорпионите не са свикнали да се свиват, дори ако това изисква съдбата – дело на тяхната непоклатима упоритост. В допълнение, те са индивидуалисти, не толерират границите и не приемат мнението на тълпата. Невъзможността да разберат променящия се свят е основният им проблем. Разбира се, често решителността и постоянството проправят на Скорпиона пътя към победата, затова често съдбата без бой предава позициите си на тези, които умеят на време да отстъпят и да се съгласят с разумния компромис.

Вижте още: Ето какви са жените според месеца им на раждане!

Риби

Коренът на злото за всички  Риби е лутането им между крайностите. Някои от тях са склонни към меланхолия и уязвимост към всякакви прояви на живот (както положителни, така и отрицателни). Други, напротив, с нервна природна енергия живеят в постоянен стрес и изтощителна надпревара. Продължаващата борба с изпитанията на съдбата често ги води до морално и физическо изтощение. Те дават всичко от себе си, доказвайки правото си на щастие, и често стават заложници на собствените си убеждения, че колкото повече дават, толкова повече заслужават щастие от съдбата. Затова, когато проблемите застанат в един ред пред тях, те наистина не разбират защо!

Привикнали към потока от проблеми, Рибите могат да видят съдбата във всяка извънредна ситуация и да изпаднат в паника от всякакви глупости. За да престане съдбата на Рибите да бъде нещастна, те трябва да се обърнат към своето вътрешно “аз”, да се научат да разбират себе си и да спрат да бъдат жертви на собственото си унижение.