НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете си една от тези карти и разберете какво ще ви се...

Изберете си една от тези карти и разберете какво ще ви се случи!

0
Изберете си една от тези карти и разберете какво ще ви се случи!
Изберете си една от тези карти и разберете какво ще ви се случи!

Благодарение на този тест с карти вие ще видите ситуацията, в която се намирате, с нови очи! Пожелаваме ви да бъде така!

Никога не съм вярвал в гледането на карти, но реших да го направя, защото имах една ситуация, която много ме засегна. Отминаха 2 седмици от гадаенето и познайте… Случи се чудо!

Това прочуто предсказание ще ви помогне да узнаете резултата от всеки бизнес и ще ви покаже ситуацията в нова светлина. Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да изберете картата, която ви харесва! Ключът към всичко е във визуализирането на ситуацията.

Така че, тук имате тези карти! Можете да изберете не повече от три!

Изберете си карта и разберете какво ще ви се случи! Прочуто гадаене!

1) Картата символизира силния човек в организацията. Също така е символ за власт. Решението на проблема зависи преди всичко от този човек.

2) Неочакван помощник, сляпо доверие в ситуацията. Всичко, от което се нуждаете, е доверие в настоящите събития, помощта ще дойде от място, което не очаквате.

3) Не е нужно да се притеснявате – всичко ще бъде наред и настоящите събития са просто поредната брънка във веригата от други важни събития. Изчакайте малко и всичко ще ви се изясни.

4) Вие сте съпътствани от късмет!

5) В благоприятното разрешаване на ситуацията се намесват вашите страхове и несигурност. Доверете се на сърцето си. Има някои лоши хора във вашата среда, които скоро ще ви се разкрият.

6) Трябва да преминете през някои трудности и ситуацията ще се разреши. Някой се конкурира с вас, като се опитва да заеме мястото ви. Не се отказвайте! Покажете вашата упоритост.

Вижте още: Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

7) Някой пуска слухове за вас. Не обръщайте внимание, занимавайте се с вашите си дела и всичко ще бъде наред. Позволете на хората да бъдат, такива каквито са.

8) Решението ще дойде скоро и ще имате облекчение. Ситуацията скоро ще приключи благоприятно.

Която и от тези карти да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!