НАЧАЛО ЗДРАВЕ Витамин, който се съдържа в тези семена убива раковите клетки!

Витамин, който се съдържа в тези семена убива раковите клетки!

Витамин, който се съдържа в тези семена убива раковите клетки!

Този витамин е изключително важен за организма и тялото ни! Семената от кайсии, праскови и сливи съдържат витамин В17, за който се счита, че притежава мощни антикарциногенни свойства. Този витамин е известен също като Лаетрил и Амигдалин и е показал, че е много ефективен при предотвратяване на рак. За съжаление, повечето хора не знаят този факт и обикновено хвърлят семената на тези плодове.

Това откритие е на повече от 30 години и то е обяснено подробно в книгата на Едуард Грифин “Свят без рак”. Въпреки това, лекарите и фармацевтичните компании крият този факт от света, за да могат да се възползват от тази болест. В допълнение, Грифин обяснява, че ракът възниква, когато метаболизмът в организма е нарушен поради липса на витамини и минерали. Липсата на витамини и минерали води до неправилна функция на клетките, което в крайна сметка води до появата на болестта.

Защо истината за семената на кайсиите е скрита от вас?

Основната причина, поради която алтернативните методи на лечения на рак са скрити от хората е, че раковата индустрия получава годишна печалба в размер на 200 милиарда USD и поради това естествените средства за защита могат да станат сериозен недостатък за фармацевтичните компании.

И така, с какво допринасят семената на кайсиите за лечение на рак?

Витамин B17, който в големи количества се съдържа в семената на кайсията, е изключително здравословно съединение, което е много полезно за общото здравословно състояние. Той има способността да уцелва и да унищожава раковите клетки, като в същото време предпазва от повторната поява на рака.

Според данните от проучване, хората от хималайското племе Хунза, намиращо се на границата между Индия и Пакистан никога не се разболяват от рак, защото консумират много кайсии. Например, тяхната храна е 200 пъти по-богата на витамин В17 в сравнение с храната на хората от други части на света.

Известният учен биохимик д-р Ернст Т. Кребс, през 1952 година е открил нов витамин, който номерирал с B17 и нарекъл Лаетрил.

Витамин B17 или Амагдалин се състои от две захарни молекули – едната бензалдехид, а другата цианид. Дълго време този витамин е причисляван към В-групата под номер 17. Съвременните проучвания обаче установяват, че амигдалинът (другото название на витамин В17) по-скоро принадлежи към т.нар. „витаминоподобни съединения”, което в никакъв случай не намалява полезното му действие за организма, особено при борбата с раковите образувания, тъй като съдържащият се в него цианиден компонент уврежда и унищожава клетките на рака.

Като правило, хората се страхуват, когато чуят думата цианид. Но трябва да знаете, че отделните съединения нямат присъщите им свойства, ако те са в сложна съставна форма. Когато витамин B17 влезе в тялото, той се разрушава от ензима Роданаза. Този ензим разлага циановодорода и бензалдехида в 2 странични продукта, тиоцианат и бензоена киселина, които хранят здравите клетките и образуват производство на метаболитни продукти за витамин В12. Интервалът от време между входа и разлагането на B17 не надвишава 80 минути. Освен това, захарта се оказва много по-токсична от B17.

Когато B17 влезе в контакт с раковите клетки, той започва да взаимодейства с ензима бета-глюкозидаза, протича химична реакция и водородният цианид и бензалдехида се обединяват синергично за да се получи съединение, което действа като отрова за раковите клетки. Това е процес на селективна токсичност. “Само раковите клетки специално и целенасочено се унищожават.”

Вижте ощеТези две съставки ще ви помогнат да намалите кръвната си захар!

Въпреки това, д-р Кребс не е могъл да патентова Лаетрила, защото той не е химически разработен от хората, а се извлича от природата. Въпреки факта, че пушенето и постоянната слънчева светлина се считат за най-честата причина за рак, д-р Кребс в хода на изследванията си се убеждава, че ракът – това е просто едно заболяване, което се дължи на липсата на витамин B17.

Независимо от конкретните доказателства за ефикасността му при лечение и профилактика на рака, витамин В17 е бил забранен през 1971 година. Не е тайна, че тази забрана е свързана с факта, че витамин В17 представлява сериозна заплаха за печалбите на Раковата индустрия.

Книгата на Едуард Грифин съдържа насоки за използването на кайсиевите семена. За профилактика консумирайте по 5-7 почистени от костилката семена на ден. За лечение на рак 2-3 пъти повече. Витамин В17 се отнася към групата на водноразтворимите витамини и е нетоксичен. Но понякога, ако сте приели твърде много семена наведнъж, може да почувствате гадене.

Забележка. Строго избягвайте захар при лечение на рак, тъй като раковите клетки се хранят с глюкоза.

loading...