НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!

Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!

0
Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!
Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!

Физиологичният (солен) разтвор е най-силния антисептик. Това е било известно още по време на Втората световна война, когато лекарите са нямали лекарства и дезинфектанти, физиологичният разтвор се е използвал успешно за лечение на тежки рани.

И. И. Щеглов е хирург, който първи използва солна превръзка за лечение на ранени войници. На обширните рани поставяли кърпа, напоена с хипертоничен физиологичен разтвор и след няколко дни, те се преобразявали: ставали чисти и на мястото се образувала нова съединителна тъкан.

Солта има абсорбиращо действие и издърпва всички патогени от увредените тъкани. Солта също така насърчава зарастването и бързата регенерация на клетките. Именно тези невероятни свойства на солта могат да се използват за лечение на различни заболявания!

Превръзки със сол

Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!

Физиологичният разтвор помага при лечение на холецистит, нефрит, хроничен апендицит, възпаление на белите дробове, ревматоиден артрит, остеомиелит, усложнения възникващи след алергични реакции, абсцеси и контузии. Със солени превръзки може да се лекува кашлица – достатъчно е да се сложи превръзка на гърба и няколко часа по-късно състоянието на пациента се подобрява.

При хрема, главоболие и бронхит, ако искаме можем да наложим солени превръзки на главата, носа и гърлото. Известни са случаи и на изцеление от рак с помощта на този метод: рак на кожата и на гърдата се е излекувал при пациенти, които са използвали чудотворната сол в своя полза.

Този разтвор ще ви спаси дори от рак! Последна дума в медицината!

Физиологичен разтвор може да се използва в превръзка, но в никакъв случай в компрес. За да се приготви физиологичен разтвор, е необходимо да се постави в 1 литър вода 90 грама готварска сол – около 3 супени лъжици. Сместа се разбърква добре. Така се получава 9% физиологичен разтвор. Вземете 8 слойна марля и отлейте част от разтвора, за да се напои марлята. Наложете марлята върху проблемната зона и я превържете отгоре с бинт. Най-добре е тези превръзки да се правят през нощта.

Вижте ощеПречистеното масло Гхи и неговите полезни свойства

Солената превръзка издърпва токсините от тялото и лекува различните инфекции. Като действа локално, тя абсорбира течност от подкожния слой и от по-дълбоките тъканни слоеве, отстранявайки бактерии, вируси и други болестотворни микроорганизми. По време на действието на превръзката протича обновяване на тъканта, подобряване на кръвообращението и лимфен дренаж. Така е възможно да се елиминира практически почти всяка болест!

Споделете с близките си това доказано средство. За фармацевтите е неизгодна рекламата на подобни методи на лечение, но това не означава, че те не работят!