Богатството е непостижим блян за много хора по света. Всички ние, някои по-често, други по-рядко, имаме своите моменти на щастие и удоволствие. Именно за тези тръпнещи минути на очакване на щастието и богатството говорим сега. Обикновено в такива моменти човек поставя дланите си една срещу друга и започва енергично да ги трие.

Този жест човек прави напълно несъзнателно и това е така, защото на дланите на ръцете са проектирани точки, съответстващи на вътрешните органи, в това число и нашите чакри.

Тези движения са продиктувани от несъзнателното желание да се активират всички функционални системи на организма и неговата енергия посредством триене на дланите, за да се получи колкото е възможно по-голяма наслада, свързана с предстоящите действия.

Мястото на ръцете до китките, където се намират „гривните“, се нарича пространство на сексуалността.

И точно на това място на ръцете се намира проекцията на половите органи и „изходът“ на втората чакра, вибрациите на която са в основата на формирането на паричната аура.

Не е изненадващо, че когато стимулирате точно тези части на ръцете, се достига максимален ефект по развитието на силовото поле на привличане на парите и богатството.

Силовото поле се увеличава, достига определено ниво и размер и парите след това, както се казва сами започват да се залепят за ръцете.

„Златна чаша“ – така се нареча едно специално упражнение, разработено в езотеричните практики, специално за стимулиране именно на това пространство, с цел да се повиши паричното щастие.

Ето описание на упражнението „Златна чаша“:

Ръцете се поставят на нивото на брадичката във формата на купа, при това лактите на дясната и лявата ръка се притискат към тялото, а вътрешните страни на китките трябва да са в близък контакт една с друга.

След това, започва активно триене на зоната на сексуалността на едната ръка в другата, при което главата е високо вдигната, гърбът е изправен, а дишането е през носа – повърхностно и с прекъсвания.

Вижте ощеНишка на китката – талисман за всеки повод. Кой цвят ви е нужен?

Това се изпълнява всеки ден в продължение на 1-1,5 минути.

Преди извършването на това упражнение, не забравяйте да охладите китките си под течаща струя студена вода, като ръцете след това не е необходимо да се подсушават.

След като триенето приключи, със „златната чаша“ символично с разварящи жестове „се измиват“ лицето и гърдите.