НАЧАЛО ЗДРАВЕ Болката в ставите изчезва само с едно нанасяне! Възможно ли е?

Болката в ставите изчезва само с едно нанасяне! Възможно ли е?

0
Болката в ставите изчезва само с едно нанасяне! Възможно ли е?
Болката в ставите изчезва само с едно нанасяне! Възможно ли е?

Болката в ставите и гръбнака, сутрешната скованост и ограничената подвижност са ежедневен спътник в живота ни и няма нищо чудно в това! Причината е, че в човешкото тяло има повече от 180 кости, свързани посредством стави. Затова навременната профилактика и грижа за ставите е изключително важна за всеки човек.

Ако сте над 40 години, сигурно вече чувствате първите промени в организма. Възникват болки в ставите, предимно в коленете, раменете и лактите.

При по-младите, болка в ставите може да се появи поради артрит, ревматизъм, травма, фрактура или претоварване.

Съществуват множество таблетки и мазила, които обещават премахване на болката, но скоро след прекратяване на действието им болката отново се връща.

За щастие, народната медицина предлага една естествена, проста рецепта, която помага за премахване на болката само с едно нанасяне. Хубавото е, че всички съставки за нея вие ги имате в кухнята си.

Мазило срещу болки в ставите 

Необходими продукти:

. 1 супена лъжица горчица
. 1 супена лъжица мед
. 1 супена лъжица вода
. 1 супена лъжица ситно смляна хималайска сол

Начин на приготвяне и прилагане:

Смесете добре всички продукти. Нанасянето на приготвеното мазило е най-добре да се прилага вечер, преди лягане, за да могат съставките дълго време да действат.

Втрийте го добре в болната става, след това поставете отгоре фолио и увийте с топъл вълнен шал. Сутринта измийте с хладка вода.

Процедурата се повтаря 4-5 дни, но още след първата употреба ще почувствате значително подобрение.

Приготвената смес се съхранява в хладилник.

Вижте ощеЧудодейно здравословно средство заменящо лекарствата! 100% натурално!

Горчицата и нейните предимства

Горчицата се добива от синапено семе и предлага множество ползи за здравето. В случай на изгаряния, необходимо е само да нанесете дебел слой горчица и болката ще изчезне.

Освен това, ако сте настинали или чувствате драскане в гърлото, погълнете една чаена лъжичка горчица, оставяйки я бавно да се разтопи в устата. Ако имате главоболие, нанесете малко горчица на челото и слепоочията.

Преди да започнете да използвате народни средства за лечение, консултирайте се с вашия семеен лекар!