Направих това точно преди една година! Ефектът е просто вълшебен! Защитете всичките си близки!

Това е може би най-важното нещо за мен! Благодаря на Ванга, която ни остави това знание! Честно казано, тя за мен винаги е била най-искрената и истинска пророчица.

С цел да премахнете предизвиканата отрицателна енергия, независимо дали това е провокирано от лошо око или вреда, използвайте тези ефективни ритуали и разговори с водата. Ритуалите са лесни за извършване и не изискват сложни манипулации.

Сложете вода в метален съд. Тогава с показалци внимателно започнете да я разбърквате сякаш „организирате“ малка буря. И докато правите това, говорете на водата: „Силата на вятъра и водата, силата на Бог и предаността на духовете да благословят и да дадат сила на светлината и да дойде пречистване.

Нека светлината се спусне в дълбините на водата и я напълни с пречистваща сила. И тъй както реката носи всичко на неизвестно разстояние, така нека тази вода да отнеме всичко: всички примеси, всякаква мръсотията, всички клевети; заговори и завист, нека да си отидат. Без дъх! Без дъх! И така както светлината е чиста, нека водата бъде ясна. Така да бъде!“

Вижте още: 5 неща, в които жените превъзхождат мъжете

Този, когото искате да освободите от влиянието на отрицателната енергия, е необходимо да го измиете с тази вода: полейте го отгоре или в краен случай, измийте главата, челото, ръцете и краката.

След почистването, водата трябва да се излее в земята далеч от дома ви.