НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборете рака със сода за хляб и мед! Удивително лечение!

Преборете рака със сода за хляб и мед! Удивително лечение!

Преборете рака със сода за хляб и мед! Удивително лечение!

Продуктите, с помощта на които успешно ще се справим с рака са сода за хляб и натурален пчелен мед. Те лесно се намират под ръка във всяко домакинство.

Алтернативното лечение на рака може да се приложи, когато болният не желае повече да приема конвенционални лекарства с химия или в случаи, когато изгледите след традиционното лечение не са добри. Освен това, алтернативната медицина може да се прилага като допълнение към основното медицинско лечение. Обикновено като алтернативни лечения се приемат билки и отвари по народни рецепти, както и промени в начина ни на живот и хранене.

Имайки предвид факта, че раковите клетки се развиват прекрасно в захар, много хора смятат, че комбинацията от мед или кленов сироп и сода за хляб е вредна за здравето.

Въпреки това, много експерти в течение на последните 6 години са изследвали този въпрос и са показали, че изобщо не е така!

Вярно е, че раковите клетки се развиват добре в захар, но комбинацията, която ви предлагаме действа като “Троянски кон”. В тази смес, захарта служи като мишена за раковите клетки, а содата ги разрушава. Алкалността също унищожава рака в рамките на засегнатите клетки, връщайки ги в нормално състояние или причинява рязка промяна на нивото на рН, което убива рака напълно.

Този рязък преход към алкалност осигурява по-голямо количество кислород, от колкото клетките са в състояние да понесат и по този начин ракът изчезва.

Натурално средство за лечение на рак

Начин на приготвяне:

Всичко, което трябва да направите е да смесите две съставки – една чаена лъжичка сода за хляб с една супена лъжица пчелен мед. Това ще бъде достатъчно за една седмица. Сместа се приготвя на слаб огън за 5-10 минути, а освен това няма нужда да се съхранява в хладилник.

Вижте ощеГлухарчето и неговите мощни лечебни свойства!

Начин на приложение:

Трябва да се консумира ежедневно по една чаена лъжичка от тази смес 1-3 пъти на ден, в продължение на един или два месеца. След 30 дни употреба на това средство, рН на тялото ви ще се балансира и средата в организма ви ще стане алкална.

В допълнение, вие трябва да направите някои важни промени в начина си на хранене, да намалите приема на месо и да избягвате бялото брашно и захарта. Това е едно невероятно лечение, което несъмнено ще даде удивителни резултати!