НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кажете сбогом на подуването на корема с тази напитка!

Кажете сбогом на подуването на корема с тази напитка!

0
Кажете сбогом на подуването на корема с тази напитка!
Кажете сбогом на подуването на корема с тази напитка!

Подуването на корема е проблем на храносмилателната система, който засяга милиони хора по целия свят след приема на тежка храна. Това не е сериозен проблем, въпреки това трябва да се реши, тъй като никой не иска да има стомах с размерите на топка.

Макар че има много лекарства, които лекуват този проблем, подуването може да се разреши с прости естествени средства, които дори да ви помогнат да отслабнете.

Тази напитка ще подобри храносмилането и ще отстрани всички остатъци от храна, мазнини и газове от червата, като ефективно намали подуването на корема. Ето как да си я направите:

Съставки:

1 чаена лъжичка настърган джинджифил

1 чаена лъжичка ситно нарязани бадеми

1/2 банан

1/2 чаша бадемово мляко

1/2 чаена лъжичка канела на прах

Подготовка:

Смесете всички съставки в блендер, докато получите хомогенна смес, след това я изпийте 30 минути след вечеря и си легнете. Подуването ще спадне през нощта.

Вижте още: Благодарение на тези листа вие ще се отървете от много проблеми!

Бананите съдържат пектин – влакно, което може да подобри храносмилането и да ви накара да се почувствате по-добре. Именно затова бананите често се препоръчват от експертите като средство за отслабване. Джинджифилът също може да подобри храносмилането, да подобри енергийните нива, да регулира хормоните и да предотврати преяждане. Бадемовото мляко съдържа същите основни хранителни вещества, както обезмасленото мляко, но има повече ползи за здравето.

Опитайте тази рецепта и ще бъдете изумени от резултатите!