НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Любовница на женен мъж няма да бъда никога в живота си! Ето...

Любовница на женен мъж няма да бъда никога в живота си! Ето защо!

0
Любовница на женен мъж няма да бъда никога в живота си! Ето защо!
Любовница на женен мъж няма да бъда никога в живота си! Ето защо!

Правилно ли е да бъдеш любовница на женен мъж или не? Какво е чувството да си такава? Какво изпитваш, когато прекрасно осъзнаваш, че той не е само твой? Можеш ли да бъдеш истински щастлива с такъв човек?

Подобно житейско решение е въпрос единствено на личен избор. Любов? Пари? Сигурност? Какво очакваш да намериш в подобен тип връзка?

Любовницата непрекъснато се надява, че той скоро ще напусне жена си. Разбира се, скъпа, това ще се случи някъде в друга паралелна действителност!

Само по филмите, можете да правите необуздан секс с женения си шеф на служебното му бюро, да крещите и заедно страстно да свършите. В живота, ще се сдобиете с насинени ребра и опашна кост, а ако вашият мъж-самец е забравил театрално да премахне всички канцеларски принадлежности от бюрото си, не е изключено в някоя част от тялото ви да се забие телбод или писалка.

И да: викайте тихо, моля, че колегите ви могат да чуят. И това е само една малка част от разказа “щастлив” живот на една любовница. Никога не съм разбирала и няма да разбера: колко трябва да не уважаваш самата себе си, за да станеш любовница. Отхвърляме темата за мъжете, които са обвързани с такива отношения и историята за модата на моногамията – това е за друга статия.

Аз ще ви разкажа това, което засяга вас – любовниците. Аз не съм срещала до сега разумен и адекватен човек, който някога е постигнал нещо в живота си, благодарение на това, че живее в илюзии. А фантазията – това именно е вашата реалност.

Основният мит, на който вярвате е, че той не спи с жена си. Наистина ли си въобразявате, че когато вашият секс партньор казва, че “е спрял да спи с жена си преди шест месеца” – той не лъже? Хайде де!

Секс в семейството ще има винаги. Дори и 10-секунден под одеялото или на базата на дива омраза един към друг. Винаги присъства. Това е на нивото на инстинктите. Няма да успеете дълго да запазите безразличие, когато до вас лежи мъж или жена. Ето защо, той прави секс не само с теб. Ти просто всеки път се задоволяваш с “остатъците от масата” след като приключи с него съпругата му. Как можеш да обичаш втора употреба?

Нито една нормално уважаваща себе си жена на 20 години не би се утешавала с мечти за това, че жененият й любовник ще остави съпругата си след 10 години брак и ще се затича към нея с разтворени обятия. И дори ако той постоянно ви дава обещания, какво ниско самоуважение трябва да притежавате за да живеете години наред с безкрайни лъжи и гузна съвест за непрекъснатите негови съпружески изневери.

Между другото, каква е гаранцията, че след това той няма да започне да ходи наляво и надясно в търсене на нов забранен плод? Да промениш модела на поведение на възрастен човек, изработен през годините, е напълно нереалистично. Вие сте – черешката на тортата на неговото самолюбие. Благодарение на вас, този мъж убеждава себе си, че той все още е уникален, харесван е от младите момичета и благодарение на срещите си с вас като че ли не е бил женен.

Никога няма да разберем жени, които са доволни от второстепенните си роли и позволяват да ги сравняват с обществена тоалетна. А как иначе? По същество вие за него сте място, където той задоволява своите нужди. И не само сексуално, но и емоционално. Любовницата винаги с упование слуша за това колко ужасна е съпругата му и колко много му е омръзнала. В действителност, той просто ви манипулира.

А не е ли твърде тъжно да поставяте целия си живот и младостта си в краката на тези, които изобщо не се нуждаят от тях? Да си губите времето с чужд мъж? Да вярвате на неговите празни обещания? Или вие наистина си мислите, че той ви “обича”? Наистина ли го вярвате? Извинявайте, но ако беше така, той щеше да се разведе с жена си и да заспива до вас всеки един ден, нали?

Дори и вие все пак да станете една от милиардите любовници по света, кой женен мъж ще напусне жена си, без да се бои от последствията на бумеранга след напускането на съпругата си. А той ще се върне, може би не утре и не в близките месеци, но така или иначе ще се стовари неумолимо върху вас!

Изминалата година беше щедра на подобни бумеранги, стоварвайки се върху някои двойки знаменитости. Някои от тях дори в продължение на десетилетия са били заедно и са отглеждали децата си. Но резултатът е един. Всяка любовница я очаква нейният бумеранг.

В интерес на истината, ще отбележа няколко предимства на вашата тайна връзка.

Вижте ощеСмених жена си за млада девойка и сега живея като в затвор

Първо, вие получавате изцяло за себе си активен и успял мъж, тъй като той се показва с вас (ако не е твърде страхлив), възможно е дори да споделя с вас голяма част от свободното си време или да ви води на пътешествия. Вие може да се хвалите пред приятелите си и околните, какъв самец от мъжки пол сте хванали (без да споменавате че в действителност сте го взели на аренда от друга). В крайна сметка, нали той пристига при съпругата си изтощен след работа и след любовните си срещи с вас.

У дома на него му остава само да яде и да си ляга. Но това е вашият човек – в резултат на неговия нарцисизъм, който вече обсъдихме по-горе. Друг плюс – това е секса. Не винаги редовен или удобен, но страстен, дори ако понякога е кратък. Полезен е за здравето, но не забравяйте да се предпазвате. Все пак, вие не знаете с кой е спала жена му, освен разбира се със собствения си съпруг.

И накрая да споменем още един бонус – подаръците. Щастливка е тази любовница, която получава наистина скъпи подаръци. Има и такива любовници, които спят с чужди мъже заради голямата любов и нищо друго не им трябва, само и само нейният човек да е в нея и с нея. Но каквито и да са подаръците, които получавате, заслужават ли те репутацията ви, самоуважението ви, похабяването на младостта ви и загубата на ценно време? Тези неща не можете да компенсирате за никакви пари!