Проверете състоянието на кръвоносните си съдове с този прост тест от 30 секунди!

Животът в днешно време е изпълнен с нездравословна храна, стрес и притеснения. Всички ние тичаме на някъде, липсва ни време и последното, на което се решаваме, са редовните профилактични медицински прегледи, които могат да ни спасят живота.

Има един начин за проверка на състоянието, който ще ви предложим, но това в никакъв случай не означава, че не трябва да отидете при вашия семеен лекар.

Първите симптоми на болестта можете да ги откриете във вашия дом!

Има един прост тест, който може да бъде показател за съсирването на кръвоносните съдове –  състояние, което е причина за мозъчни и сърдечни удари, както и смърт!

Ето какво трябва да направите:

Напълнете чаша със студена вода и поставете вътре върховете на пръстите си около 30 секунди. След това ги погледнете и определете техния цвят!

Проверете кръвоносните си съдове за 30 секунди! Ето как!

Цветът, в който са оцветени върховете на пръстите ви след теста от 30 секунди, означава:

Ако пръстите ви са станали бели или сини, това би могло да означава, че имате проблем с кръвообращението, т.е., кръвоносните съдове се стесняват и не разпространяват достатъчно кръв в пръстите, носа и ушите.

Вижте още: През нощта сложете чесън в ухото си. Ще бъдете приятно изненадани!

Известно е, че лошата циркулация, най-често е вследствие на съсиреци в кръвоносните съдове, които са особено опасни, ако преминат през тялото.

Те могат да запушат артериите в сърцето или главата и да предизвикат инфаркт.

Ако пръстите не променят цвета си, можете да бъдете спокойни, но това не означава, че трябва да пренебрегвате редовните медицински прегледи!