НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете гъбичките по краката и ръцете! Незабавни резултати!

Премахнете гъбичките по краката и ръцете! Незабавни резултати!

0
Премахнете гъбичките по краката и ръцете! Незабавни резултати!
Премахнете гъбичките по краката и ръцете! Незабавни резултати!

Гъбичките по ноктите е заболяване, което засяга мъжете и жените, и се появява при хора от всички възрасти.

Моя добра приятелка наскоро отиде на почивка, където прекарала известно време в басейна и станала жертва на това, на пръв поглед, безвредно заболяване. Отначало тя не му отдаде особено значение, докато гъбичките не прогресираха.

Първите й опити за лечебни мехлеми не бяха успешни и тя започна да се притеснява и отчайва. Но помощта дошла неочаквано. Когато посетила любимата си баба на село, тя намерила чудесен начин, който й помогнал да избегне това неприятно явление.

Методът е доста лесен и достъпен за всеки, а резултатите наистина са окуражаващи и впечатляващи.

Лечение на гъбичките по краката в домашни условия

В основата на рецептата са ябълковият оцет и содата.

Лечението на гъбичките по ноктите с оцет е известно толкова дълго, колкото и самото заболяване. И въпреки, че днес има много модерни лекарства за борба с тази болест, използването на този метод е все още валиден.

Оцетът блокира гъбичните спори и умъртвява патогените. Поради това, дерматолозите съветват да правите оцетни бани срещу онихомикоза и като превантивна мярка. Содата напълно неутрализира киселината, което води до нормализиране на киселинно-алкалния баланс.

Прилагането на този инструмент 2 пъти на ден напълно ще излекува болестта, без дори фармацевтични продукти!

Трябват ви:

1 чаша ябълков оцет

5 супени лъжици хлебна сода

3 литра топла вода

Подготовка:

За да приготвите ваната, налейте в леген гореща вода (с температура около 50-60 градуса) и излейте една чаша ябълков оцет. Изчакайте, докато сместа се охлади до 40-45 градуса и потопете краката си в легена за 15-20 минути.

След това изплакнете с чиста вода и избършете с хартиена кърпа.

Един час по-късно повторете процедурата, но към разтвора добавете 5 супени лъжици сода за хляб. За да постигнете бързи резултати, се препоръчва да използвате подобни вани по няколко пъти на ден.

Вижте още: През нощта сложете чесън в ухото си. Ще бъдете приятно изненадани!

Същността на метода е, че гъбичките биват убити в кисела среда, а содата предотвратява по-нататъшното им разпространение.

Както можете да видите, това е евтин, достъпен и работещ инструмент в борбата с неприятната болест. Той може да се използва и за профилактика.

Не забравяйте да запазите тази рецепта и да я споделите с тези, които имат същия проблем!