Всеки един мъж, който се сдобие с така очакваната първа рожба проникновено прави редица открития, променящи из основи начина му на живот. Разбира се, няма как да бъде иначе!

Ще ви изложим някои от тези открития:

1. Апартаментът е смъртоносно опасен

Всички обекти, разположени под нивото на кръста ви, ще бъдат или унищожени или използвани за нараняване. 90% от вашият дял във „възпитанието“ на детето – това са опитите ви да го спасите от травми и нараняване.

2. Сънят – това е нова еротична фантазия

Осем часа непробуден сън – това е нещо много по-прекрасно, отколкото да се изкъпете с Адриана Лима. В крайна сметка, за сън все още имате сила.

3. Вие имате лош характер

Ще познаете себе си в неговите настроения, в неговото упорство, в неговите бели. Прилича на малко криво огледало. В същото време ще разберете какво сте били вие за своите родители.

4. От друга страна, ще бъдете идеал за дъщеря си

Именно вие ще сформирате вкуса й за мъже. Постарайте се да съответстват, ако искате след време у вас да се появи приличен зет.

5. Не всичко зависи от вас

Когато за първи път детето падне и удари главата си в пода (не „ако“, а именно „когато“), вие ще се молите всичко да завърши добре. Дори и да не знаете нито една молитва и никога в нищо да не сте вярвали.

6. Вие сте „лош“ следовател

В продължение на две години детето се научава да манипулира жена ви, както Путин върти руската Дума. Ако
не искате да живеете с малък диктатор, вие сами ще трябва да поемете командването, да наказвате и по 50 пъти на ден да казвате думата „не“. Неприятна роля, но някой трябва да направи това.

7. Свободно време – когато то спи

Детето – работодател не е наясно с Кодекса на труда. Продуктивност за него не съществува.

8. Малък – не означава тих

Дори и да тежи шест кила – ако се разстрои, той майсторски пресъздава звука на Су-35 в режим на атака. Да, някои все още хъркат в съня си. Басово.

Вижте ощеПисмо от една майка до всички родители: Как възпитавате децата си!

9. Един хубав анимационен филм може да бъде гледан 50 пъти.

Как ли не му омръзва?

10. Вие можете да преговаряте с терористи

„Той не иска улицата. Не, той иска на улицата. Не, тези ръкавици не са подходящи. Не, той няма да мушне ръцете си в ръкавите. Не, той още не иска улицата. Това е моя играчка, макар че тя е чужда …“ Всички преговори – са с тих глас, с усмивка и умалително-ласкателен тон.

11. Щастие има

Детето не само искрено преживява това, което се случва, но ви кара и вие да изпитвате много силна радост, нежност, обич. Без значение какъв циник сте бил, от много от неговите действия и фрази ще ви се налага да бършите сълзите си от умиление. И няма от какво да се срамувате.

12. Вие ли сте кончето и – дий-дий …

Споделете с приятелите и близките си тази статия и „разтърсващите“ открития на бащите за първородните им рожби!