НАЧАЛО ЗДРАВЕ Съвети за лечение на рак. Ето как да постигнете невъзможното!

Съвети за лечение на рак. Ето как да постигнете невъзможното!

0
Съвети за лечение на рак. Ето как да постигнете невъзможното!
Съвети за лечение на рак. Ето как да постигнете невъзможното!

Когато в началото на 2015 г. в Миа Стърн била диагностицирана с рак на гърдата, тя решила да промени своята диета и начин на живот. Загубила 7 кг и по-важното – излекувала рака без особени жертви!

“Премахнах някои продукти от менюто си, започнах да си приготвям здравословни напитки. И тогава се случи нещо невероятно! В допълнение, аз се възстанових от рак, но без много усилия и просто загубих 7 кг, което се опитах да постигна през годините.”

“Ядях дори повече, отколкото преди, и от това, което ми харесва, а всеки килограм се топеше. Бях изпълнена с енергия, с редовно и добро храносмилане, добър сън и подхранена кожа. Сякаш открих извора на младостта”- казва Миа.

Миа иска да разкаже историята си с останалата част на света и затова тя разкрива рецептата си за “вечна младост” и лечение на рак.

Започнете деня си с чаша топла вода и малко лимонов сок. Тази проста напитка подобрява храносмилането.

Слушайте тялото си, хранете се само, когато се чувствате гладни.

Хидратирайте тялото си през целия ден. Пийте най-малко 1,5 литра вода дневно, за да елиминирате токсините.

Четири пъти седмично пийте сутрин “зелен коктейл”. Това е начина, по който ще осигурите хранителните вещества за тялото си.

Комбинирайте протеин с някои зелени зеленчуци. Например, ако ядете яйца, добавете към менюто си зеленчуци като пресен спанак или броколи.

Пийте “зелен сок” (от краставици, тиквички, джинджифил или лимон) веднъж на ден. Така ще детоксикирате организма си.

Ограничете или пропуснете едно хранене. Яжте само плодове или ядки, но не повече от една четвърт чаша на ден.

Ограничете консумацията на месо. Давайте на тялото си растителни протеини, които могат да бъдат намерени в бобовите растения, лещата, боба, елдата и авокадото.

Вижте още: Ето как да разпознаем сърдечен удар един месец преди да се случи

Яжте зеленчукова супа толкова, колкото можете. Ако нямате време за приготвяне всеки ден, най-малко веднъж седмично, можете да готвите зеленчукова супа.

Прекарвайте най-малко 15 минути на ден в природата. Разходете се до близкия парк, дишайте дълбоко, наблюдавайте света около вас. По този начин, ще станете по-спокойни и пълни с енергия.

Ексфолирайте тялото си, преди да си вземете душ всеки ден. Премахнете мъртвите клетки и токсини от най-големия си орган – кожата.