В зависимост от това кое животно ви се набива в очите най-напред, ще разкриете за себе си неподозирани черти на характера си. Отговорът, който дадете може да разтълкува вашите схващания за живота!

Винаги е хубаво да научиш за себе си нещо ново. Особено интересно е да прочетеш интерпретацията на своите собствени действия, намерения и виждания за живота. Точно това и ние предлагаме на вашето внимание в момента!

Какво животно на тази картина ви се набива в очите най-напред? Лъв, зебра или и двете? Вижте разшифровката на вашия отговор!

Ако виждате зебра … Мислите емоционално!

Вашият творчески потенциал се подхранва от емоциите, които вие изпитвате. Освен това, благодарение на тях, той е в състояние да се превърне в талант, който е непостижим за другите. На вас не ви харесва да виждате нещата в студена, рационална перспектива.

Вие минавате през живота чрез сетивата. За вас мечтите са много важни. Освен това вие не харесвате хора, които се водят от логиката, а не от емоцията.

Вижте ощеКосата и нейната дължината разкриват някои черти от характера ви

Ако виждате лъв … Вие мислите само с главата си!

Вие запазвате твърдостта в намеренията си и се отличавате със силна воля. Винаги и към всичко подхождате с упорство.

Вие имате сила да се движите само напред (противно на всички очаквания!). Бъдете внимателни, тъй като могат да настъпят конфликти, заради вашата непоколебимост. Благодарение на собствените си максимални усилия, вие добивате успехи и получавате отлични резултати. Освен това, имате всички шансове да заемете лидерската позиция във всеки колектив.

Ако виждате зебра и лъв … Вие във всичко бягате от реалността!

Вие виждате красотата, но оставате безразличен към нея. За вас от първостепенно значение е реалния живот, това да сте здраво стъпили на краката си, а не постоянната борба за идеали. Предпочитате да обичате, но без да правите драми.

Вашите приятели чувстват реализмът ви и ви възприемат като топъл и хуманен човек.

Освен това, вие харесвате простите и практични дрехи, противник сте на блясъка и скептично се отнасяте към променящите се модни тенденции.