НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако имате тези бенки, ще бъдете богати! Проверете!

Ако имате тези бенки, ще бъдете богати! Проверете!

0
Ако имате тези бенки, ще бъдете богати! Проверете!
Ако имате тези бенки, ще бъдете богати! Проверете!

Езотериците, хиромантите и някои психолози смятат, че родовите бенки върху човешкото тяло са се появили не просто така. Оказва се, че тяхното местоположение може да говори много за благополучието, богатството и здравето.

Но за материалното благополучие може да се говори не само по рождените белези. Какви още признаци показват, че съдбата ви е дарила с богато съществуване? Ето по-подробна информация.

Бенките

За настоящо или предстоящо богатство говорят бенките, разположени на дясната вежда, в горната част на ухото и на подмишниците. Освен това, за щедрост и богатство говорят бенките по ръцете (но не и по пръстите). Притежателите на такива бенки се занимават с благотворителност.

Знаци на богатството върху вашето тяло. Проверете дали ги имате!

Родилен белег на брадичката – символ на благосъстояние, получено в резултат на усилената работа на неговия собственик. Ако имате бенка на горната си устна, абсолютно внезапно можете да получите наследство или да се омъжете за богат човек (това се отнася, както за мъжете, така и за жените).

Родилните петна ​​в горната част на главата са знак за богатство, което ще бъде постигнато до 40 години. Колкото по-тъмна е бенката, толкова е по-богат ще бъде нейния собственик. Същото важи и ако имате бенки на челото.

Бенка на врата и на гърлото, показва, че собственикът й е в очакване на брак по сметка или ще има главозамайваща кариера, която гарантира богатство.

Петно на пъпа – благосъстоянието ще бъде възможно благодарение на родителите или на по-далечни роднини.

Бенка на лявата гърда имат тези, които се стремят към успех със собствени сили. Обикновено такива хора се стремят към подобряване на материалните условия през втората половина на живота си.

Притежателите на бенки на дясното коляно също могат да се надяват да постигнат богатство.

Уши, зъби, нос

Най-вероятно е да забогатеят тези, чиито уши са над нивото на веждите и които са плътно прилепнали към главата. Също така, материално благополучие могат да очакват притежателите на дългата мека част на ушите и твърдата външна ушна мида.

Някои езотерици вярват, че богатство може да се определя и по зъбите. Оказва се, че най-големите, така наречени “конски” зъби, ако са прави, бели и плътни (не кучешките) и са в непосредствена близост един до друг, са символ на богатство.

Вижте още: Причина, поради която никога не бива 2 пъти да преварявате вода

Но може би най-вече за материалното благосъстояние може да каже носът. Китайците вярват, че материален успех го очаква собственика на голям прав нос със средно големи ноздри и объл връх.

Четене по дланта

Ако се вгледаме в дланите, хиромантите са единодушни. Материалният успех е в очакване на този, който разполага с голяма, твърда и силна ръка. Такава длан има специалния и енергичен човек.

Не забравяйте, че знакът на съдбата е подсказка от Вселената. С правилното отношение, отдаденост и упорита работа ще можете да постигнете успеха, който искате!