НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Защитете се от негативната енергия с тези 5 основни правила!

Защитете се от негативната енергия с тези 5 основни правила!

0
Защитете се от негативната енергия с тези 5 основни правила!
Защитете се от негативната енергия с тези 5 основни правила!

Без значение колко сте опитвали, да избегнете абсолютно всички хора, които излъчват негативна енергия, е просто невъзможно. И все пак, това не означава, че вие сте обречени на вечни мъки в компанията на тези лица. Вие просто трябва да се научите как да си взаимодействате с тяхната негативност. Как да го направите? Тук имаме 5 правила.

1) Не обръщайте внимание на думите.

Ако имате приятели, които по време на среща веднага започват да ви заливат с всичкия си багаж от проблеми, тогава наистина трябва да се научите да филтрирате техните истории. Бъдете смели, ако смятате, че ще ви изпълнят с един тон негативизъм – просто кажете на човека, с който сте днес, че не сте в настроение за разговор. Това ще е драстично, но честно. Ако диалогът не може да се избегне, просто мислете за нещо съвсем различно. Така ще можете да се предпазите от негативната енергия.

2) Не забравяйте, че не трябва да угаждате на всички!

Не се опитвайте да се приспособявате към хората, защото трябва да бъдете себе си. Единственият начин да изградите една силна аура е, когато не оставяте вашите противници. Не е нужно да угаждате на всички.

3) Научете се да казвате “не”.

Бъдете мили и симпатични, но не позволявайте на никой да ви управлява. Трябва да бъде ясно поставена границата между щедростта и състоянието, в което се намирате. Ако във вашия живот се е появил човек, който всеки път увеличава списъка си с искания от вас, трябва да го спрете и да му покажете, че има ясна граница, която не трябва да пресича.

4) Направете си разходка сред природата.

Ще се изненадате, но чистият въздух наистина пречиства вашата аура и емоционален дух. Научете се да се наслаждавате на хармонията с природата, медитирайте и пуснете всичко отрицателно. Поемете дълбоко дъх, защото дишането увеличава циркулацията на кръвта.

Вижте още: С какво кафявите яйца се различават от белите? Не сте предполагали!

5) Поемете отговорност за своите мисли и емоции.

Вселената изпраща в живота ви хора, за да ви изпита. Ако не сте в състояние да се справите с енергията на един човек, просто не можете да преминете теста й. Никой не може да има власт над вас! След като разберете това, веднага ще се научите как да се справяте с всички противници.

Трябва да се грижите за своята енергия, а не за енергията на някой друг. Ето защо, започнете веднага да работите усилено върху себе си, така че да не бъдете повлияни от негативността на даден човек. След като спазите нашите съвети, вие със сигурност ще се справите с това предизвикателство!