Действително това е един много интересен тест за Вселената, който ще опише настоящата ви житейска ситуация и леко ще повдигне завесата на бъдещето. Това са няколко древни символи, принадлежащи към различните култури и времена, и носят късмет и благополучие. Тествани са от много поколения! Дори самото взиране в тези символи има потенциал да подобри живота ви към по-добро. Ние ви предлагаме нещо повече … Всичко, което трябва е да направите, е да изберете този символ, който ви харесва най-много.

Така че, готови ли сте да изберете? Ето кои са те!

Ето какво древните символи ви съветват! Кой от тях достигна до душата ви

Символ номер 1: „Звезда

Сега е времето да използвате ума си, за да стигнете до повърхността на вашите вътрешни желания. Ако искате да постигнете нещо, не мислете, че го нямате. Представете си, че сте го направили. Създайте образ на желанията си. Запълнете го с енергия и жизненост. Помислете за всички детайли, опитайте се да видите цялата картина ярко, колкото е възможно. Мисълта е материална. Когато напълно се оформи във вашето изображение, тя ще се превърне в самостоятелно живо същество, което ще намери възможност да се превърне в реалност.

Ако ви е трудно да си представите желаното, то можете да нарисувате това, което искате, и да поставите рисунката на видно място. Използвайте всеки удобен и достъпен начин за визуализация и вашето желание и то ще бъде изпълнено.

Но не забравяйте, че не си струва да се привързвате към нещо твърде силно, в противен случай вашите мечти трудно ще се превърнат в реалност. Помислете за този метод и не забравяйте да бъдете благодарни за всичко, което получавате.

Символ номер 2: „Трансформация “

Външната енергия оказва върху вас много силно влияние. Може би в този момент ви се случат по-важни събития, отколкото изглежда на пръв поглед, но сега можете да сте съвсем сигурни за изхода от ситуацията. Скоро всичко ще се реши от само себе си, както и всички, които са въвлечени в тази ситуация, ще бъдат доволни. Стоите на кръстопът. Направете своя избор според това, което ви казва вътрешния ви глас. Отървете се от всички ограничения.

Не забравяйте, че самата Вселена ви подкрепя. Сега е моментът за промяна към по-добро. Можете да постигнете голям успех. Движете се напред. Този път е безкраен. В центъра на знака е безкрайността на Вселената. Днес можете да получите достъп до нея. Тогава предприемете стъпки в правилната посока.

Символ номер 3: “ Благодаря “

Вселената е живо същество. Ако за нещо я молите и получите това, за което сте я молили, то не забравяйте да благодарите. За да ви се помогне са изразходени известни усилия – може би стотици ангели и духове на светлината са работили по реализацията на мечтите ви. Не забравяйте, че липсата на благодарност пресъхва вашия източник на изобилие. Искрената ви благодарност ще предизвика във Вселената желание да продължи да работи в полза на вас.

Не забравяйте също така да благодарите на себе си за всичко, което правите за себе си и за другите. Благодарността не винаги може да бъде изразена с думи, но трябва да сте сигурни, че ще получите награда за труда си.

В противен случай ще загубите интерес към тази дейност и ще изпаднете в апатия. Опитайте се да запазите равновесие – както за себе си, така и по отношение на другите.

Символ номер 4: „Мечта

Сега е добър момент да вдъхнете живот на мечтите си. Огледайте се и си задайте въпроса, живеете ли, както ви се иска? Ако не, опитайте се да направите положителни творчески промени. Помолете Вселената да ви покаже нова посока и да сте отворени за нови идеи. Вдъхновение често ни дава природата. Седнете в градината или парка, или се разходете по булеварда.

Мислете за доброто и нека мислите ви да текат свободно. Божието водителство се опитва да ви води в нова посока. Слушайте своя вътрешен глас и помолете за помощ от други измерения. Позволете на Духа да ви ръководи и да ви защитава. Трябва да се вдъхновявате заедно с  хората. Но не забравяйте, че не трябва да лишавате човек от свободата му на избор.

Вижте още: Позата, в която спите, разкрива отношенията ви с вашия партньор

Символ номер 5: „Магия

Магията ви помага да изживеете мечтата си. Тази искра е възможност за чудо, което идва от сърцето. Забелязвайте всичко прекрасно, което ви заобикаля в ежедневието. Вие сте под влиянието на някаква магическа сила и можете да я използвате в полза на себе си и на другите. Не забравяйте, че най-голямата магия и чудо са животът ви и живота на близките ви хора!

Научете се да се наслаждавате на даровете на Вселената и да сте благодарни за всичко, което тя ви дава. Нека магията на душата донесе мир и ви разкрие нови възможности. Пречистете се от страха. Вселената живее по свои собствени закони… Всичко, което се случва в света, не е случайно…