НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лимонът и чесъна в комбинация са най-мощното лечебно средство!

Лимонът и чесъна в комбинация са най-мощното лечебно средство!

0
Лимонът и чесъна в комбинация са най-мощното лечебно средство!
Лимонът и чесъна в комбинация са най-мощното лечебно средство!

Лимонът и чесъна са често използвани като сосове за салати и месо. Въпреки това, хората не знаят за положителните ефекти, които тези две съставки, предлагат на вашето здраве и тяло, когато са съчетани заедно.

Лимонът и чесъна, комбинирани заедно, се използват за намаляване нивата на холестерола в кръвта, за лечение на артериите и подобряване на кръвообращението.

Високото ниво на холестерол означава, че нивото на лошия холестерол се натрупва в основните артерии, което води до риск от инфаркт или други сърдечни заболявания.

Фармацевтичната индустрия предлага широка гама от продукти, които могат да помогнат в борбата срещу тези заболявания, но защо да се борим с изкуствени средства, когато има природни и много ефективни решения. А именно, че ако добавите чесън и лимон в ежедневната си диета, ще осигурите по-добра циркулация на кръвта и здрава сърдечно-съдовата система за тялото си.

Идеалният коктейл за почистване на сърцето артериите

Има два начина за подготовка на сместа от чесън и лимон.

Формула 1

Необходими съставки:

1 чаша сок от чесън

1 чаша пресен лимонов сок

1 чаша ябълков оцет

1 чаша сок от джинджифил

Начин на приготвяне:

Сипете всички съставки в тенджера и ги сложете да се готвят за около 30 минути. След това оставете сместа да се охлади и добавете 3 чаши органичен мед. Разбъркайте, докато всичко не се смеси добре. Разтворът се съхранява в стъклен буркан в хладилника.

Дозировка:

Консумирайте по една супена лъжица разтвор всеки ден преди закуска.

Формула 2

Необходими съставки:

6 лимона

30 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

Вижте още: Вода и стафиди за прочистване на черния дроб само за 2 дни!

Обелете лимоните и чесъна и ги нарежете на парчета. Сложете ги в блендер и ги смесете с вода. След това разтворът излейте в тенджера, добавете 2 литра вода и сварете. Разбъркайте добре, докато започне да кипи, а след това внимателно варете в продължение на 5 минути. Съхранявайте разтвора в стъклен буркан в хладилника.

Дозировка:

Консумирайте в рамките на три седмици, спрете за една седмица и продължете за още три седмици (6 седмици). Приемайте по 50 мл всеки ден.

Този инструмент може да се консумира два пъти годишно (през всяко полугодие на годината).