Отрицателна енергия в дома ви не е нещо, което бихте искали да изпитате. Домът е свещено място, където може да намерите спокойна атмосфера, но негативната енергия, понякога може да влезе в дома ви и да причини множество проблеми, които да повлияят на живота ви във всеки сегмент. За щастие, има много лесни начини, които ще ви помогнат да се отървете от лошите вибрации.

Ритуалът, който ще ви представим днес, може да открие отрицателната енергия в дома ви и да я изгони. Методът е много лесен за прилагане и ще ви помогне да възстановите мира и хармонията в дома си. Ето какво трябва да направите:

Съставки:

7 скилидки чесън

7 дафинови листа

1 литър минерална вода

1 фуния

1 бутилка с капачка

Получаване:

Добавете минералната вода с помощта на фуния в бутилката, а след това добавете чесъна, дафиновите листа и добре затворете бутилката. Скрийте  бутилката в някой ъгъл на вашия дом, където никой няма да може да я види и сами ще се уверите, че бързо ще изчезнат лошите вибрации.

Вижте още: Виното в домакинството: 8 начина как да го използвате

Този метод е бил използван за справяне с негативните енергии. Той е съвсем естествен и защитава вашето психическо и физическо здраве. Просто го опитайте, ако подозирате, че имате негативни енергии в дома си, и ще бъдете изумени от резултатите!