НАЧАЛО ЗДРАВЕ Квас от цвекло – лекарствен балсам номер 1 в света

Квас от цвекло – лекарствен балсам номер 1 в света

0
Квас от цвекло - лекарствен балсам номер 1 в света
Квас от цвекло - лекарствен балсам номер 1 в света

Напитката от цвекло е в състояние да ви защити от високо кръвно налягане, да подобри метаболизма на тялото и дори да се справи с камъните в бъбреците и черния дроб! Квасът от цвекло е древна рецепта – лекарствен балсам с много качества.

Полезните свойства на цвеклото не са под съмнение. Този зеленчук пречиства кръвта, улеснява работата на черния дроб, нормализира чревната функция и дори увеличава хемоглобина!

Ние ви предлагаме да си приготвите квас от цвекло, без да използвате мая. Използвайки го достатъчно често, ще пречистите тялото си от всичко ненужно и ще помогнете на вътрешните си органи да работят по-лесно. Свежият аромат на кваса от цвекло е уникален…

Квас от цвекло, без мая

Съставки:

1 цвекло

2 литра вода

4 супени лъжици захар

1 остаряла коричка ръжен хляб

Приготвяне:

Почистете и нарежете цвеклото на малки парченца. Поставете го в стъклен буркан, залейте го с вода, добавете захарта и парчето хляб. Покрийте буркана с тензух и оставете за 3-4 дни. Ферментиралата смес я прецедете, изсипете я в бутилка с херметична запушалка и съхранявайте в хладилник.

Напитката съдържа ценни минерали: рубидий и цезий, които помагат на тялото да се бори с хипертонията. Напитката съдържа също така витамини С, РР и група В. Препоръчваме ви да я пиете по 2-3 пъти на ден след хранене.

Вижте още: Магнезий – ето как да си го доставяте ежедневно!

Нищо чудно, че този чудодеен балсам винаги се е ценял от хората – можете веднага да се почувствате по-добре, като започнете да пиете кваса всеки ден. Невероятното възвръщане на силите и подобряването на работата на всички системи на организма са гарантирани!

Напитката ще ви помогне да избегнете много сериозни здравословни проблеми. Препоръчайте на приятели най-старият полезен инструмент!