НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Приложението Viber с нови функции: Ето какви са те!

Приложението Viber с нови функции: Ето какви са те!

Приложението Viber с нови функции: Ето какви са те!
Приложението Viber с нови функции: Ето какви са те!

Създателите на приложението Viber са разработили нова версия на продукта в съответствие с актуализираните варианти за разговори. Сега за потребителите ще бъде достъпно желаното съдържание от други сайтове, без да се налага да изключват Viber.

Поради това приложението бе свързано към системата за резервации на хотели Booking, YouTube, както и услугата за музика, Spotify. В допълнение, вече e на разположение търсачката за изображения GIPHY, Getty Images, както и Guddy. Тази нова опция ще помогне почти мигновено да се споделя открито информацията с другите участници в чата.

Също си заслужава да се отбележи, че цялото съдържание с мултимедиен формат може да се възпроизведе чрез диалогов прозорец, което се дължи на уникалните портални страници RuTube, както и на “Уикипедия”. Още на 28 юни Viber въведе във версията за Android новите функции, но се нуждаеше от подкрепа за въвеждането им в IOS, където се забави до 4 юли.

По-рано бе съобщено, че във Viber е станало възможно да се изпращат отделни звукови съобщения в различни чатове, както и бързо да търсите стикери и да запазвате важни диалози след актуализацията на програмата.

Вижте още: Вижте по-добре: Скрити признаци, които показват, че трябва да посетите лекар!

За да “запазите” диалога в Android, е необходимо да отидете в чата. Ако искате да премахнете диалога, е необходимо да задържите и да изберете опцията “отделяне”. Намерете правилните стикери с помощта на “@” и съответната ключова дума.