НАЧАЛО ЗДРАВЕ Облекчете болката в ставите с тези чудесни средства!

Облекчете болката в ставите с тези чудесни средства!

0
Облекчете болката в ставите с тези чудесни средства!
Облекчете болката в ставите с тези чудесни средства!

Климатът наистина засяга ставите, особено при хората, страдащи от болки в ставите.

В продължение на дълги години, откакто Хипократ е установил, че болестите, са свързани със сезоните, експертите са създали домашни решения за лечение на хроничната болка в ставите.

1) Джин и стафиди.

Това домашно лечение датира от средновековна Англия, когато джинът бил използван срещу бубонна чума. Накиснете стафидите в джин, а след това приемайте всеки ден за облекчаване на възпалението.

2) Луков чай.

Почистете и нарежете лука, а след това загрейте заедно с чаша вода в продължение на 20 минути. Прецедете течността, добавите лимон, джинджифил или нектар на вкус и топлата напитка е готова.

3) Мащерка.

Тази средиземноморска билка чудесно облекчава болката. За най-добри резултати, я добавете в рибата, месото и зеленчуците.

4) Джинджифилов чай.

Джинджифилът представлява лек, който бори болезненото възпаление. Пригответе си чай от джинджифил. За да го направите, просто сварете корен от джинджифил за 15 минути във вода.

5) Лавандула.

Красивите и успокояващите аромати на лавандулата, могат да облекчат болката. Те намаляват нивата на кортизола, хормона на безпокойствието, и по този начин ви карат да бъдете по-малко чувствителни към агонията.

Вижте още: Ръцете и състоянието им позволяват диагностика на заболяванията

6) Карамфил

Зимният аромат на карамфила е фантастичен за облекчение и пречи на самото възпаление на ставите. Карамфилът е отличен източник на оксиданти, които са жизнено важни за намаляване увреждането на костите и връзките.