НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сигнали, които сочат, че скоро ще получите инфаркт!

Сигнали, които сочат, че скоро ще получите инфаркт!

0
Сигнали, които сочат, че скоро ще получите инфаркт!
Сигнали, които сочат, че скоро ще получите инфаркт!

Нашето тяло, обикновено ни изпраща сигнали за това, което се случва вътре. Има много хора, които си мислят, че болката в гърдите означава инфаркт, макар че много пациенти, прекарали инфаркт, не са чувствали болка.

Някои сърдечни атаки са бавни, а други са много бързи. Това се дължи на няколко причини. Хората често пренебрегват симптомите и не отиват в болница. В този случай трябва получите навременна медицинска помощ, тъй като тя е от решаващо значение. Не трябва да закъснявате.

Подобно на вашето тяло, можете да получите предупредителните знаци от косата си. Звучи интересно, нали? Например, ако косата ви е пълна с големи количества кортизол, това вероятно е признак за инсулт. Нивата на кортизол могат да бъдат измерени чрез слюнката, урината и кръвта.

Вижте още: Ръцете и състоянието им позволяват диагностика на заболяванията

Според сърдечносъдовия експерт Чонси Кренди, има 4 признака или симптоми за сърдечен удар. Болката в гърдите е първата, макар че не винаги тя е очевидна. След това идват потенето и гаденето, последвани от затрудненото дишане, и най-накрая проблемите със стомаха.

Уверете се, че винаги знаете симптомите, така че да можете да реагирате навреме!