НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете артериите с тази невероятна натурална напитка!

Почистете артериите с тази невероятна натурална напитка!

0
Почистете артериите с тази невероятна натурална напитка!
Почистете артериите с тази невероятна натурална напитка!

1000-годишна немска рецепта за почистване на артериите.

Вашето кръвно налягане е чудесен “термометър” за общото ви здравословно състояние. Ако то е високо, това означава, че вие постоянно претоварвате сърцето и то е принудено да работи на пълни обороти.

Това състояние е опасно, защото може да доведе до инфаркт, церебрална тромбоза или дори заболяване на бъбреците. Ето защо, дръжте под око налягането – особено след 35-та година – много е важно!

Мнозина не знаят, но има хилядолетна немска рецепта за поддържане на нормално кръвно налягане и почиствате на артериите. Тя се състои от три мощни компонента:

Лимон. Освен съдържащия се в него витамин С, лимонът има изразени алкални свойства. Това помага за регулирането на киселинно-основния баланс (рН) на тялото, а това от своя страна, е много важно за налягането.

Чесън. Според ново проучване, което е проведено от учени от Австралийския университет Аделаида, чесънът помага за намаляването на кръвното налягане.

“Огромен брой хора, приемащи медикаменти за налягането, не получават облекчение. Когато на тези пациенти им е даван чесън, тяхното налягане е намалявало. Ето защо, чесънът може да бъде добро допълнение към лечението на хипертония,”- казва ръководителят на изследването д-р Карин Рийд.

Джинджифил. Коренът намалява нивото на “лошия” холестерол. И освен това, се оказва че има същото въздействие върху човешката кръв, като ацетилсалициловата киселина, която разрежда кръвта. По този начин кръвта преминава по-бързо през кръвоносните съдове и се намалява сърдечното натоварване.

Тук са всичките 4 съставки, които ще ви трябват:

Чесън (4 глави).

Джинджифил (корен от 4 см).

Лимони (4 броя).

Вода (2 литра).

Ето какво можете да направите:

На първо място, измийте добре всички лимони и ги наежете на филийки. След това, обелете чесъна и джинджифила и ги смесете в блендер. Вашата цел е да постигнете хомогенна субстанция. Добавете лимоновите резенчета. Отново смелете в блендер.

Сега изсипете сместа в тенджера и загрейте. Бавно добавете малко вода и оставете сместа да ври.

След 1 минута след началото на кипенето изключете котлона. Сместа оставете да се охлади и поставете в хладилник.

Как да приемате:

Пийте по една чаша от тази смес всяка сутрин на празен стомах. Също така е идеално да изпиете няколко глътки 2 часа преди лягане.

Вижте още: Глухарчето лекува безброй много болести! Ето как!

В рамките на 2 седмици ще видите, че вашето кръвно налягане се стабилизира. Напитката ще изчисти артериите от мастната плака и кръвта ще започне да циркулира отново толкова бързо, както преди години!

Не забравяйте да разбърквате напитката всеки път, преди да я консумирате. Това е единственият начин да получите максимална полза.

Не пропускайте да опитате този сироп и споделете с приятелите си!