НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта с бразилски орехи спасява от чупливи нокти и безсъние!

Рецепта с бразилски орехи спасява от чупливи нокти и безсъние!

0
Рецепта с бразилски орехи спасява от чупливи нокти и безсъние!
Рецепта с бразилски орехи спасява от чупливи нокти и безсъние!

Опитайте тази рецепта с бразилски орехи и с още няколко природни съставки и ще се изненадате от резултатите!

Надбъбречните жлези са важни за цялото тяло и представляват жлези с вътрешна секреция, разположени на върха на бъбреците. Проблемите с тези жлези се отразяват на съня, косата и ноктите.

Надбъбречните жлези отделят някои хормони като стероиди и адреналин. Те повишават имунитета, подобряват скоростта на метаболизма и регулират кръвното налягане. Също така помагат на организма да се справи със стреса. Проблемите с тяхното освобождаване водят до множество здравословни проблеми.

Тази натурална домашна рецепта с бразилски орехи ще ви помогне да поддържате функцията на надбъбречната жлеза. Ето как да си я приготвите:

Съставки:

бразилски орехи

изсушени магданозени листа

чист натурален пчелен мед

корен от джинджифил

стафиди

Получаване:

Трябва да смесите сухите листенца магданоз и бразилските орехи в блендер, след което да добавите мед, стафиди и джинджифил. Разбърквайте до получаването на еднородна смес.

Употреба:

Консумирайте по две супени лъжици от тази домашна, естествена смес за надбъбречната жлеза рано сутрин преди закуска и на празен стомах.

Вижте още: Куркумата и нейните ползи за здравето на организма ни!

Вие трябва да приемате дозата два или три пъти през цялата седмица. По този начин, вие ще дадете на вашите надбъбречни жлези тласък и веднага ще видите и усетите промените в тялото си.

Качеството на съня ще се подобри, косата ви ще изглежда здрава, естествения й блясък ще бъде очевиден за всички, а ноктите ви ще бъдат изключително силни и здрави.