НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечебна напитка: убива всякакви заболявания до дни

Лечебна напитка: убива всякакви заболявания до дни

0
Лечебна напитка: убива всякакви заболявания до дни
Лечебна напитка: убива всякакви заболявания до дни

Тази лечебна комбинация от няколко компонента е страхотно оръжие в борбата срещу много заболявания. Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност, и дори рак – всички тези ужасни заболявания не могат да устоят на лечебния еликсир.

Така че, за чудното лекарство имате нужда от само три съставки: чесън, мед и ябълков оцет.

Терапевтичният ефект се дължи на мощното свойство на напитката да увеличава имунитета и да намалява нивото на “лошия” холестерол в организма.

Тази рецепта е била тествана от много пациенти.

В рамките на 2 седмици непрекъснато използване на сместа от чесън, мед и оцет, дори пациентите с тежки форми на заболяването са се подобрили – благодарение на комбинацията от изключително важните компоненти за тялото.

Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми. Дори за напълно здравите хора еликсирът от мед, чесън и ябълков оцет е истинско откритие. Приемайте го всеки ден и вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

Ще ви трябват:

1 чаша ябълков оцет;

1 чаша натурален мед;

10 скилидки чесън.

Получаване:

Обелете чесъна. Смесете целите скилидки чесън с оцета и меда, поставете сместа в плътно затварящ се буркан. Дръжте напитката в хладилника.

Как да използвате: приемайте по 2 супени лъжици на празен стомах. Можете да консумирате с вода или чай, но не и 15 минути след пиенето на еликсира.

Вижте още: Орехите са супер полезни! Яжте по 5 ядки на ден!

Резултатът от консумацията на напитката ще почувствате на петия ден. Ще изчезнат слабост, главоболие, ще се подобри храносмилането и ще получите общо тонизиране. Това лечение е подходящо за всички, които страдат от анемия, безсъние, астения. В ранните стадии на рак напитката може да катализира защитните сили на организма и да стартира процес на възстановяване!

Изпробвайте тази ценна лечебна напитка!