НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Тук са събрани най-странните навици на зодиите

Тук са събрани най-странните навици на зодиите

0
Тук са събрани най-странните навици на зодиите
Тук са събрани най-странните навици на зодиите

Всяка зодия си има своите особености, навици и характеристики. Но в по-голямата си част хороскопите описват само общите черти на характера, които могат да се проявят по много различни начин.

В тази статия ще научите какви специфични странности, тенденции и склонности крие всеки знак!

1) Овен.

Овните обикновено са шумни, много говорят и се смеят на висок глас. Те се чувстват зле на закрито. Обожават да носят шапки. Ако са шофьори, често превишават скоростта.

2) Телец.

Телците обичат да си отглеждат стайни растения. Ако сте жена, често носите прическа с бретон, редовно сменяте парфюма си и обичате да сменяте чантите си. Всеки Телец, влизайки у дома или колата си, веднага се заключва.

3) Близнаци.

Това са големите фенове на чатовете по телефона. В закрити помещения Близнаците винаги отварят прозореца. Те активно жестикулират по време на общуване, не седят без работа и пътуват колкото е възможно повече.

4) Рак.

Жените-Рак не могат нито един ден да живеят без спирала на миглите. Странните навици на раците е склонността да се пазарят. Те трудно се разделят със старите си неща, така че често пазят всичките си детски играчки.

5) Лъв.

Лъвовете постоянно оправят косата си по време на разговор, признават бижутата само от злато и обичат да се гледат в огледалото. Това е обща особеност за мъжете и жените. Те са големи любители на марките.

6) Дева.

Девите никога няма да излязат не изкъпани от дома. Като цяло девите са изключително чисти и постоянно си мият ръцете. Когато се отегчат, те тропат по масата с пръсти и често хапят устните си.

7) Везни.

Жените-Везни не излизат от дома си без грим. Ако са стигнали до магазина, представителите на този знак задължително ще си купят нещо, дори и ако то не им е необходимо. Също така, те често клатят краката си, когато са седнали.

8) Скорпион.

Странните навици на Скорпионите са честите им необичайни сексуални предпочитания. Момичетата от този знак имат слабост към копринено бельо и няма да излязат от дома си без червило. Мъжете често играят лотария или в казино.

9) Стрелец.

Стрелецът мрази официалния стил на обличане. Любимите му цветове в гардероба са синьо и лилаво. Стрелците не могат да стоят в малки и затворени пространства и са пристрастени към екстремните спортове.

10) Козирог.

Жените от този знак изпадат в стрес, ако им се смени парфюма. И жените, и мъжете винаги носят часовник, имат консервативни възгледи и винаги отиват на едно и също място. О, и те постоянно носят със себе си дневник.

Вижте още: Петте мъжки зодии, с които трябва много да внимавате

11) Водолей.

Водолеите не обичат тъмнината, но обожават диамантите (независимо от финансовото им състояние). Те винаги носят маркови очила и често имат слабост към всякакви джаджи.

12) Риби.

За Рибите животът няма смисъл без чай или кафе. Те винаги се движат бързо и сядат с кръстосани крака. Жените-Риби никога няма да излязат без маникюр.