НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Хороскоп за жени: Кой мъж не е за вас и кой ще...

Хороскоп за жени: Кой мъж не е за вас и кой ще ви обича до смърт!

0
Хороскоп за жени: Кой мъж не е за вас и кой ще ви обича до смърт!
Хороскоп за жени: Кой мъж не е за вас и кой ще ви обича до смърт!

В този хороскоп подробно ще ви обясним кой тип мъж трябва да избягвате и с кой е желателно да имате връзка.

Овен

Вие и любовта: За вас любовта е страст и вълнение. Искате да флиртувате и почти винаги успявате да спечелите този мъж, който желаете, защото не е възможно той да устои на чара и остроумието ви. Той изцяло е запленен от желанието ви да го имате и от всичко, което сте склонни да направите, за да му докажете любовта си.

Проблем за романтиката: Твърде много разчитате на инстинктите си и се опитвате да блъскате стената с глава, вместо да направите малка почивка и да помислите за всичко. Обикновено страдате заради вашата импулсивност, но не изпадате в депресия, ако нещата не вървят така, както сте замислили.

Вашата сродна душа: Момчета ловци, като Стрелец и Лъв са най-добрия избор за вас.

Не са за вас: Сантименталният Рак гори от емоции, но не е за вас.

Телец

Вие и любовта: Силният Телец е един от най-романтичните знаци в зодиака. Вие мечтаете за перфектен принц, който ще ви държи за ръка и постоянно ще ви прави малки подаръци. От друга страна ще бъде удоволствие да се поглезите. Вие не играете игри в любовта, нито харесвате тези, които играят. Търпението и решителността ви позволяват да чакате перфектното момче, вместо да прекарвате време в безнадеждна връзка.

Проблем за романтиката: Понякога сте прекалено внимателни, когато трябва да дадете сърцето си. Трябва да се отървете от страховете си и да дадете шанс на любовта.

Вашата сродна душа: Момчетата Риби са привлекателни за вашата емоционална страна, но силните Скорпиони карат сърцето ви да бие учестено.

Не е за вас: От прекаленото говорене няма никаква полза, а това е, което Близнаците могат да ви предложат, когато става дума за любов.

Близнаци

Вие и любовта: Вие сте майсторка на флирта и където и да се появите зад вас оставяте куп разбити мъжки сърца. Не искате да нараните никого, но момчетата просто се влюбват в начина, по който се смеете или по който си играете с косата. Вие обичате да играете тези игри, докато не се намери някого с когото да се кротнете.

Проблем за романтиката: Необходимо ви е пространство – и тези, които се залепват за вас като пиявици нямат шанс. Не искате нито ревниви мъже, нито мъже, които искат да ви успокоят.

Вашата сродна душа: Привлича ви самостоятелният Водолей, но за вас идеален е Стрелецът, защото има приключенски дух и защото е истински майстор за флирта, също като вас!

Не е за вас: Като цяло ви привлича външния вид на Козирога, но той не знае как да се пребори с вашата независимост.

Рак

Вие и любовта: По природа сте доста емоционални. Необходим ви е някой, който ще иска да се гушкате също толкова, колкото вас, но в същото време и да спазва вашите старомодни стандарти. Важно е той да се харесва на родителите ви, защото за вас семейството е най-важно. Вашата идеална среща е с някое момче, с което ще останете вкъщи и ще се насладите на хубав филм.

Проблем за романтиката: Емоциите за вас са всичко на света и нито едно момче не смее да пренебрегне факта, че е много лесно да ви нарани. Когато това се случи, вие се затваряте и страдате в мълчание, с голямо количество шоколад.

Вашата сродна душа: Нежната страна на Девите ще излезе на повърхността във ваше присъствие.

Не е за вас: Мъж Водолей знае да погледне в душата ви, но няма да бъде толкова нежен, колкото искате.

Лъв

Вие и любовта: Кралската Лъвица иска да бъде основна в любовта. Момчетата малко се страхуват от самоувереността и независимостта ви, докато ви опознаят. Вярно е, че мощната кралица на дивата природа може да стане и коте, когато някой разбие сърцето й. Дълбоко в душата си, вие сте коте, което иска само едно момче, което да бъде нейно. Дълбоко сте отдадени и търсите това момче.

Проблем за романтиката: Понякога величествената ви гордост може да се изпречи пред истинската любов, защото ви е трудно да признаете, че сте сгрешили.

Вашата сродна душа: Близнаци и Стрелец предлагат вълнение, но с един Рак ще се чувствате сигурна и обичана.

Не е за вас: Бягайте от критично настроените Деви, които се страхуват от самочувствието ви.

Дева

Вие и любовта: Срамежливите Деви не са от тези, които първо обичат и след това говорят. Любовта е нещо лично. Вие не искате да бъдете загадъчни. По природа сте напълно откровени и честни, след като позволите на някого да се доближи до вас. Преди това да се случи, той ще трябва да ви впечатли с ума си.

Проблем за романтиката: Склонни сте бързо да отписвате момчетата, дори и само след един разговор. Ще бъдете приятелка с тях, но ако не е супер интелигентен и ако не мисли бързо като вас, той ще отиде в забвение.

Вашата сродна душа: Вие желаете чувствителния Козирог.

Не е за вас: Вас ви отказват хората, които са майстори на драмата.

Везни

Вие и любовта: Вашите магически сили ви позволяват да привлечете точно този тип мъж, който искате, а след това да направите така, че той безнадеждно да се влюби във вас. Това не означава, че вие ​​не сте придирчиви. Вашето момче трябва да изглежда добре и да се облича добре, също като вас.

Проблем за романтиката: Понякога сте повече влюбени в чувството за любов, отколкото в половинката. Това се случва, защото вие сте идеалист и виждате само това, което искате да виждате във вашето момче.

Вашата сродна душа: Не можете да игнорирате начина, по който Овена влиза в стаята, но той не е най-подходящия за вас, защото Ракът ще ви обожава, както никой друг.

Не е за вас: Водолеят мисли по подобен начин като вас, но няма романтична страна.

Скорпион

Вие и любовта: Скорпионът не се страхува да се бори за любовта. Щом някой ви хареса, вие инстинктивно знаете какво да кажете и какво да направите, за да ви пожелае и той. Всъщност, вие сте толкова добри в играта на съблазняване, че той си мисли, че ви преследва. Вие винаги държите конците в ръцете си. Емоциите държите заключени, докато не сте сигурни, че можете да се доверите. А след това, той няма да има възможност да изживее по-интензивна любов от вашата.

Проблем за романтиката: Вашата ревност се вижда от километри. Ако я скриете малко, любимият никога няма да ви напусне.

Вашата сродна душа: Губите си ума от Риби и Раци.

Не е за вас: Необходимо ви е много повече време и внимание от това, което Стрелецът може да ви даде.

Стрелец

Вие и любовта: Когато става дума за любов, вие сте спокойни. Момчетата губят разум заради вас, защото не пилеете времето и не драматизирате без нужда. Вие искате личности, които умеят добре да се забавляват, имат приключенски дух и са спонтанни. Необходимо е да бъдат честни. Дълбоко в сърцето си, копнеете за пътувания, така че често ви привличат момчета с екзотичен вид или такива, които произхождат от далечни места.

Проблем за романтиката: Вашето сърце без проблем скача от едно момче на друго, поради което често имате репутация на сърцеразбивачка. По принцип, на вас може да ви се вярва, но момчетата често са несигурни, защото сте прекалено отворени.

Вашата сродна душа: Най-добре е да се придържате към мъж със свободен дух като Водолей или Близнаци.

Не е за вас: Мъж, роден под знака на Рак е твърде чувствителен за вас.

Козирог

Вие и любовта: За вас любовта е много сериозна работа. Няма шанс да поставите вашето сърце в опасност, освен ако не сте сигурни, че чувствата ви са взаимни. Във вашите романси, приятелите ви играят важна роля, защото често ви предоставят важна информация.

Проблем за романтиката: След като започнете връзка с някое момче, вие си падате по любов на дълги разстояния. За вас прекратяването е почти невъзможно поради вашата вярност и решителността връзката да успее.

Вашата сродна душа: Телецът и Девата ви разбират по-добре от всеки друг.

Не е за вас: Вашият внимателен характер отблъсква ожесточените видове, като Лъв и Овен.

Водолей

Вие и любовта: Вие сте независими. Най-голямата грешка, която някой може да направи, е да застраши свободата ви. Вие не искате любовта да управлява целия ви живот. В петък вечер искате да се виждате с половинката си, но защото в събота излизате с приятелки. Ако това не му харесва, тогава ще го забравите. Също така, е необходимо той да има самочувствие, за да разбере, че сърцето ви е достатъчно голямо, за да обича всички.

Проблем за романтиката: Внимавайте твърде често да не отказвате, защото момчетата изречението “Ще го обсъдим по-късно” го приемат само определен брой пъти.

Вашата сродна душа: Мъж, роден в знака Дева е добър избор за вас, защото и той иска да бъде свободен.

Не е за вас: Лъвът не е добър избор, въпреки че между вас има невероятна химия.

Вижте още: Разберете какви са греховете на вашата зодия?

Риби

Вие и любовта: Вие сте романтик, който напълно вярва в съществуването на свързаните души. Всъщност вие сте готова да обърнете и небето и земята, за да откриете вашата сродна душа. Когато намерите перфектното момче, ще бъдете готови да направите всичко за него, но понякога грешите, защото поставяте неговите нужди пред себе си.

Проблем за романтиката: Необходим ви е чувствителен мъж. Ако не е на същата вълна като вас, вие емоционално се затваряте и връзката потъва в неразбиране и недоволство.

Вашата сродна душа: Ракът усеща болката и споделя радостта ви – много е подходящ за вас.

Не е за вас: Егоцентричният Овен се радва на вниманието ви, но използва и вашето нежно сърце.