НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво ще ви разплаче? Стрелците безпаричието, Близнаците – безсилието

Какво ще ви разплаче? Стрелците безпаричието, Близнаците – безсилието

Какво може да ви разплаче? Стрелците безпаричието, Близнаците - безсилието
Какво може да ви разплаче? Стрелците безпаричието, Близнаците - безсилието

Звездите и астрологията могат да ви разкрият какво ви е необходимо за споделена любов, какво ви прави щастливи, може и да ви разкрие кое е единственото нещо, което може да ви разплаче.

Никой не е имунизиран срещу сълзи, затова прочетете какво е това, което емоционално разрушава вашия знак:

Овен

Суетни сте и емоционални, така че лесно може да се разплачете, ако човекът, когото обичате ви напусне, изневери ви или просто изчезне. Тогава плачете, защото сте безсилни да отмъстите, защото все още го обичате. Чувствителни сте и към деца, така че всякаква форма на насилие срещу тях предизвиква у вас страх и гняв, особено ако не можете да направите нищо, за да помогнете.

Телец

Всички мислят, че сте практични, защото стоите здраво на земята и нищо не може да ви разклати, което е доста вярно. Но когато започнат да ви преследва мислите за незабравима любовна романтика, която не е имала щастлив край, сълзите започват да текат. Страдате в мълчание, с любимата си музика и напитките, който някога сте пили заедно. Не се обаждате по телефона, докато сами не преодолеете тъгата.

Близнаци

Обикновено плачете, когато нещо сте загубили, а вие сте безсилни да го върнете. Заради вашите капризи и странна природа, сте в състояние да се разплачете за неща, които за другите са напълно маловажни. Липсата на доброта и уважение към възрастните хора, както и незагрижеността за тях, също ви натъжава.

Рак

Заради нагласената суета сте в състояние да се разплачете и да вдигнете голяма врява, само защото някой ви е наранил или нещата не се получават така, както сте си наумили. Когато някой от вашите близки е болен или се нуждае от помощ, също сте тъжни, но все пак се контролирате. Ще ангажирате цялата фамилия ако трябва, но няма да оставите нещата така.

Лъв

Заболяването и лошото здравословно състояние на близък член на семейството или ситуация, в която не можете да защитите любимите си хора, могат да ви доведат до отчаяние. Мразите да се чувствате с вързани ръце. Агресивното поведение, особено към децата и животните също може да ви разплаче. Съжалявате всички, които са незащитени.

Дева

Когато егото ви е засегнато го приемате най-тежко, въпреки че често сте в състояние да се разплачете за лошато съдба на другите, но не и за своята. Особено сте чувствителни към стари и безпомощни хора, така че посещението на старчески дом може да ви унищожи. Когато видите дребно животинче, което едва оцелява, автоматично се появява глас, който ви казва “защо не го вземеш?”

Везни

Въпреки че реагирате емоционално и бурно, не е лесно да се разплачете. Отвръщават ви драмите на публично място, но ако човекът, когото обичате ви разочарова, манипулира или излъже, тогава сте безпомощни. Когато се приберете у дома ще свалите маската на безразличие и добре ще се наплачете, с обещанието, че никой никога повече няма да ви изиграе.

Скорпион

Умеете да се разплачете, когато сте на някое приятно събитие като сватба. Достатъчно е една песен и емоциите ви ще ескалират. Плачете предимно на положителни събития, така че ако сте впечатлени от нечий успех, похвалите си ще изкажете чрез сълзи. Въпреки това, не тъгувате когато в успехите сте участвали и вие, а никой не ви е благодарил. И това е още едно нещо, което ви натъжава.

Вижте още: Нумерология на телефонния номер

Стрелец

Когато останете без пари, ви идва да плачете и крещите с дни, защото тогава ви обзема паника заради това, че сте безсилни. Презирате усещането за бедност и немощ, несправедливостта, както и болестите и бедността. Страхувате се от природни бедствия. Натъжава ви мисълта, че някой друг се възползва от нечия беда.

Козирог

Старите семейни албуми умеят много добре да ви разплачат. Спомените, които са под формата на снимки или кутии с дреболии са това, което ви натъжава, защото обикновено тъгувате за добрите стари времена. Ако сте млади, с часове препрочитате съобщенията на мобилния си от човека, който ви липсва и в комбинация с тъжна песен, плачете с часове.

Водолей

Предимно плачете, когато изпаднете в дупката, която сте изравяли за друг, а най-често и заради партньора, който ви е оставил, защото сте обещавали кули и могили, а нищо не сте изпълнили. Въпреки това, умът ви намира начини да спре сълзите във всяка ситуация. Приятелите могат да ви натъжат, ако ви изневерят. Още едно нещо, което ви унищожава е човешката безучастност, новините за изоставени бебета и малтретирани деца.

Риби

Представители сте на един от най-емоционалните знаци, така че е много лесно да ви разплаче човек, особено ако се чувствате манипулирани. Сълзите лесно си намират път дори когато гледате романтични филми и сериали, а нищо не може да ви натъжи толкова, колкото история за малтретирани животни. За да се предпазите, трябва да се откажете от черната хроника, в противен случай, постоянно ще плачете.