НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборете анемията с този чудесен домашен сироп!

Преборете анемията с този чудесен домашен сироп!

0
Преборете анемията с този чудесен домашен сироп!
Преборете анемията с този чудесен домашен сироп!

Анемията може да бъде признак на сериозно заболяване, а това е много лоша новина. Така че, първо трябва да се консултирате с вашия лекар и да се уверите, че не страдате от хемолитична анемия, сърповидно-клетъчна анемия или сидеробластична анемия.

Тези видове анемия се дължат на увреждания във вашето тяло, които могат да се излекуват само с помощта на правилната медицинска помощ.

Ако всичко е наред, но все още сте диагностицирани с анемия, тя е свързана с недохранване.

Ако страдате от недостиг на желязо, витамин В12 или фолиева киселина, количеството червени кръвни телца е много ниско и те не могат да носят достатъчно кислород към тялото ви. Вашият хемоглобин, който пренася кислорода до различни части на тялото, също може да бъде намален до нивата, които могат да представляват риск за здравето ви.

Така че трябва да осигурите на организма си основните хранителни вещества за лечение на анемията при недохранване. Консумацията на напитки, съдържащи естествени съставки може да подобри диагностицирането на кръвното налягане.

Един такъв естествен сироп е представен по-долу. Той трябва да се консумира на празен стомах сутрин, два пъти годишно в продължение на 15-20 дни.

Съставки:

1 кг цвекло

1/2 кг моркови

сок от един лимон

2-3 портокала

2 кисели ябълки

500 грама мед

Получаване:

Нарежете цвеклото, ябълките и морковите на малки парченца и ги смесете в блендер. Изстискайте сока от лимона и портокалите с ръка и да го добавете към сместа. Накрая добавете меда.

Вижте още: Тамаринд за лечение на диабет, болка в ставите и косопад

Смесете всичко добре, докато медът се разтвори. Можете да добавите още портокали, ако желаете, тъй като тяхната цел в тази рецепта е да подобрят вкуса и аромата на лекарството.

Преместете течността в стъклени бутилки. От количеството продукти ще получите около 1500-2000 мл напитка, която трябва да се консумира в продължение на 15-20 дни.

Пийте по 100 мл сироп всяка сутрин на гладно, докато не завършите лечението.