НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Възстановете вашата четка за зъби сами и спестете пари!

Възстановете вашата четка за зъби сами и спестете пари!

0
Възстановете вашата четка за зъби сами и спестете пари!
Възстановете вашата четка за зъби сами и спестете пари!

Знаете ли, че според данните средно в САЩ се харчат по 775 милиона долара за купуването на четка за зъби. Въпреки цифрите, сме намерили уникален начин, който ще ви помогне в обновяването на вече използваната четка за зъби.

Най-доброто нещо на този метод е, че трябва да направите само 2 неща! От този съвет зависи вашето бъдеще, така че си струва да отделите няколко минути!

Този съвет е бил наскоро публикуван в MAD Science Hacks и се оказа, че е един наистина уникален начин за възстановяване на четките.

Както обещахме, трябва да направите само 2 неща:

1) Залейте с вряща вода

Залейте с вода, която току-що е кипнала. Желателно е купата да бъде от стъкло, за да избегнете образуването на вредни съединения.

2) Изплакнете четката

Вземете четката и я изплакнете обилно с вода. Бъдете внимателни с горещата вода!

Разтрийте за около минута, проверете състоянието на четката за зъби. Още след първата минута ще забележите значителни промени.

Този процес отнема няколко минути, но може да ви спести пари. Можете дори да повторете същото нещо в миялната машина, колкото и странно да ви звучи това!

Вижте още: Тоалетната ще бъде винаги чиста с помощта на този трик!

Първо, изплакнете четката, а след това я сложете в миялната машина. Четката за зъби ще изглежда като нова!

Въпреки факта, че зъболекарите препоръчват да сменяте четката си веднъж на всеки 1-2 месеца, можете да повторите този процес, толкова пъти, колкото искате.