НАЧАЛО ЗДРАВЕ Водата ще ви помогне да отслабнете! Вижте как да я пиете!

Водата ще ви помогне да отслабнете! Вижте как да я пиете!

0
Водата ще ви помогне да отслабнете! Вижте как да я пиете!
Водата ще ви помогне да отслабнете! Вижте как да я пиете!

Може би това ви звучи невероятно, но водата е най-важното, което трябва да консумирате, за да преборите наднорменото тегло. Никога не забравяйте, че нашето тяло съдържа 70% вода!

Водата е първата и най-важна стъпка за получаването на желаните резултати. Тя ускорява метаболизма, което означава, че вие ще бъдете в състояние да изгорите калориите и да пречистите организма си много по-бързо. Консумирането на кафе, рафинирани храни, както и на преработени масла, консервирани храни, безалкохолни напитки, увеличава киселинността на тялото.

А водата помага да се отървете от всички токсини. Препоръчителната дневна доза на вода е 8-10 чаши.

Ето някои съвети:

Винаги носете бутилка с вода. Трябва да сте сигурни, че тялото получава нужното количество течности през целия ден! 2 кг за 2 седмици – това е реално!

Пиенето на вода помага да ускорите обмяната на веществата, тъй като тялото работи по-усилено, като загрява водата, което води до изгаряне на калории.

Вижте още: Това със сигурност няма да ви го кажат в аптеката!

Можете да добавяте и различни аромати – лимон или лайм. Можете също да опитате краставица на филийки!

Как да разберете дали тялото ви получава достатъчно вода?

Общото правило е да проверявате урината си след всяко посещение в тоалетната. Ако урината е ясна или има слаб жълт оттенък – тогава всичко е наред! Колкото по-тъмна урината, толкова повече тялото ви се нуждае от вода!