НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Изчистете вашата аура от негативността в 6 стъпки!

Изчистете вашата аура от негативността в 6 стъпки!

0
Изчистете вашата аура от негативността в 6 стъпки!
Изчистете вашата аура от негативността в 6 стъпки!

Нашата аура действа като магнит, привличайки енергийни потоци навсякъде. На нея вибрациите и отрицателните енергии силно ѝ влияят. Ето защо е важно да се отървете от всички токсични енергии, натрупани върху вашата аура, за да пречистите ума и тялото си. Това ще бъде полезно за вашето самочувствие и благополучие.

Това са 6 лесни съвета, които прочистват аурата на CureJoy и ще създадат положително емоционална, умствена и духовна среда около вас.

1) Почистете аурата си с “гребен”.

Измийте и подсушете добре ръцете си. Използвайте пръстите си като гребен символично и минете цялото си тяло, като започнете от главата и продължите надолу към пръстите на краката. След това измийте ръцете си с течаща вода, така че цялата погълната енергия да се отмие.

2) Вземете си душ.

Всяко действие върху аурата е свързано с физическото тяло. Това е страхотна визуализационна техника, която изхвърля лошите енергии чрез душа.

Пуснете чешмата и нека водата започне да тече през тялото ви: от главата, лицето, ръцете и торса до краката и ходилата. Гледайте как водата тече надолу, дишайте равномерно, дълбоко и свободно. Представете си, че лошата енергия изтича заедно с водата.

3) Посрещнете вятъра.

Тичането или игрите помагат на ума и тялото да се отпуснат и да се освободят от напрежението.

Освободете ума си и се отърсете от цялото натрупване, което се е вкопчило в аурата ви. Организирайте си леко тичане срещу вятъра. Движете се напред, опънете ръце и направете една обиколка.

4) Изчистете аурата си с пера.

Движението на пера около аурата разрушава и разпръсква негативната енергия.

Използвайте перце за размахване. Направете широки движения в пространството около тялото си. Започнете от краката си. Помолете хората, които обичате да ви помогнат, за да повлияете на тези части на тялото, които не достигате сами.

5) Аура и аромати.

Здравословните и органични аромати ще ви помогнат да изчистите ума си от негативната енергия.

Дезинфекцирайте тялото си с дим от градински чай или лавандула. Можете също така леко да дишате опушен въздух (не се препоръчва при пациенти с астма).

Вижте още: 5 неща, които можеш да научиш само от свекървата

6) Направете си солна баня.

Токсичната енергия лесно се прикрепя към вашата кожа, но кожата също така лесно се почиства от тази токсичност.

Подберете си както сол, така и различни аромати и масла за баня. Евкалиптът е подходящ за прочистването на дихателните пътища и отделянето на токсините. Солната баня от лавандула, очиства и успокоява тялото и духа.