НАЧАЛО ЗДРАВЕ Содата и ломоните са мощно средство срещу развитието на рак!

Содата и ломоните са мощно средство срещу развитието на рак!

0
Содата и ломоните са мощно средство срещу развитието на рак!
Содата и ломоните са мощно средство срещу развитието на рак!

Разберете как содата и ломоните могат да ви помогнат в борбата срещу рака!

Отчаянието принуждава хората да се хванат за сламка, само и само да видят поне някаква светлина в края на тунела.

Ракът е заболяване, което скъсява живота не само на тялото, но и на душата.

Научните изследвания дават надежда, но лекарство, което гарантира лечение срещу рак, все още не е измислено. Така че нека да видим как можем да направим живота по-лесен на пациентите с рак.

Ацидоза.

Много от нас страдат от прекалено кисела среда в организма. Това състояние се нарича ацидоза.

 

Тези от вас, които ходят на басейн, най-вероятно знаят, че трябва да поддържат определено ниво на рН (кисела/алкална среда) за нормална работа на организма. Това се прави с цел предотвратяване разнасянето на вредни бактерии.

Нашето тяло наподобява басейн, тъй като съдържа около 70% вода. Когато средата е прекалено кисела, това означава, че спешно трябва да променим нашия начин на живот.

Ацидозата е движеща сила в развитието на много хронични болести като рак, сърдечносъдови заболявания, диабет, автоимунни заболявания, остеопороза, множествена склероза, подагра и други.

Вредните патогени се нуждаят от кисела среда, в която да живеят и да се развиват. Както се казва в едно проучване, много пациенти с рак имат много кисело състояние на организма. Нивото на рН при тях е около 6, докато в неутралната среда рН-то е 7,2.

Изследванията показват, че при рак рН на организма е 6, а здравите клетките  имат рН 7,2-7,5.

Сода.

Важна забележка: всяко лечение има различен ефект върху различните пациенти според различните видове рак. Традиционните методи могат да работят добре в някои случаи на рак и изобщо да не са ефективни при други. Същото може да се каже и за различните природни лекарства.

Редица изследвания показват интересни резултати в природни условия, свързани с използването на сода при ракови тумори. Въпреки че проучванията все още не са завършени, първите резултати потвърждават силен ефект върху туморните метастази.

Д-р Робърт Джилс и неговите колеги са доказали ефективността на содата за хляб за алкализиране на туморите при мишките. Тези изследователи са открили, че бикарбонатът увеличава рН на тумора, както и инхибира метастази при мишки с рак на гърдата.

Лимон.

Както е известно, лимонът притежава ангиканцерогенни свойства, тъй като той съдържа лимоноиди, фитохимикали, които се намират и в редица цитрусови плодове. Лимонът има антимикробни свойства, които също са били тествани в изследването.

Лимоните също така са ефективни в подпомагането на организма за елиминиране на токсините. Те са богати на витамин С и помагат за неутрализирането на  клетъчните повреждения от свободните радикали.

Лимоните също съдържат лимонен – ​​вещество, което стимулира пречистване на лимфната система, което е много важно по време на изхвърлянето на канцерогените от тялото. Слабата или не изпълняваща своите функции лимфна система увеличава развитието на болестта.

Рецепта.

В комбинация лимонът и содата се смятат за един от най-сигурните начини за алкализиране на организма. Тези терапии могат да идентифицират раковите клетки и да ги унищожат, без да унищожават здравите клетки. Това е важен фактор – при химиотерапия, например, се унищожават всички клетки, включително и здравите.

Вижте още: Метод, който ще спаси живот в случай на инсулт!

Ето рецептата:

1) Сложете в чаша 1 супена лъжица сода за хляб и сок от един лимон, разбъркайте.

2) Сега напълнете литър буркан с чиста филтрирана вода, добавете сместа от сода и лимонов сок и оставете за една нощ.

3) На сутринта след като се събудите, изпиите 3 чаши от напитката.

Не забравяйте, че когато се събудите, средата в организма е много кисела. Тази напитка ще ви помогне да възстановите баланса на рН. След няколко дни ще забележите подобряването на здравето и самочувствието ви като цяло. В допълнение, напитката ще ви даде енергия и бодрост.

Внимание: Комбинацията от сода и лимон не заменя химиотерапията и другите лечения! Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар!