НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте киста на яйчниците с това средство!

Излекувайте киста на яйчниците с това средство!

0
Излекувайте киста на яйчниците с това средство!
Излекувайте киста на яйчниците с това средство!

Кистите на яйчниците и миомите на матката са доброкачествени тумори, които рядко се проявяват с някакви симптоми. Но понякога са придружени от болка, подуване на корема или кървене.

Миомите могат да се различават по размер и брой, от малки до големи, от един брой до множество. Кистите също се различават по брой от една на брой до няколко кисти, най-сложния тип е синдромът на поликистозните яйчници. Разположението и текстурата са основните разлики между тях, тъй като кистите са пълни с течност, а миомите представляват плътна тъкан.

Симптоми на кисти на яйчниците:

  • Остра болка в тазовата област
  • Налягане при овулация

Симптоми на миома на матката: 

  • Долна коремна болка или болка в гърба
  • Запек
  • Спазми на матката от леки до тежки
  • Кървене, силно или леко
  • Налягане на пикочния мехур/ректума

Невероятното средство, представено в тази статия съдържа само 2 съставки, но е изключително ефективно срещу много различни здравословни проблеми, особено кисти и миоми.

Ключовият компонент на този агент се използва широко като домашно растение, което първоначално се отглеждало от гърците и римляните. То също така се отглежда заедно с други растения за защита от вредители, насекоми и гъсеници.

Латинското име на растението е “Houseleek” и означава “винаги живо”, като това растение със сигурност заслужава името си, тъй като може да помогне при почти всяко здравословно състояние. То предоставя множество лечебни хранителни вещества, особено когато става въпрос за лечение на кисти и миоми.

Съставки:

300 грама листа от дебелец

500 грама натурален пчелен мед

Първо, нарежете листата на дебелеца на малки парченца, добавете меда и разбъркайте. Оставете сместа да престои в продължение на 2-3 дни, докато съставките напълно се смесят.

Употреба:

Препоръчително е да използвате средството сутрин на празен стомах, преди да ядете или пиете нещо друго. Не приемайте нищо в следващите 2 часа.

Вижте още: Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!

Този инструмент има способността да стимулира обмяната на веществата и да прочиства организма от токсини. Сместа е особено ефективна и в зимните месеци, тъй като тогава повече опасни вещества се натрупват в тялото.

Това се дължи на липсата на физическа активност през зимата. Ето защо, детоксикацията и естествените средства са от първостепенно значение.

Дори лекарите препоръчват този инструмент, тъй като се счита за изключително полезен за сърдечно-съдови заболявания.

И накрая, както споменахме в началото, тази прекрасна комбинация е изключително ефективна при лечението на кисти на яйчниците и миома на матката.