НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази напитка ще ви избави за 5 дни от подуването и токсините!

Тази напитка ще ви избави за 5 дни от подуването и токсините!

0
Супер напитка ще ви избави за 5 дни от подуването, токсините и ще намали талията!
Супер напитка ще ви избави за 5 дни от подуването, токсините и ще намали талията!

Само от две съставки, тази рецепта е отличен начин за поддържането на здрава и стройна фигура. Тя перфектно помага за премахването на излишните течности от организма и облекчава подуването.

Защо да направите тази напитка от 2 съставки за 5 минути?

Много хора, които са консумирали тази напитка, са били в състояние да постигнат невероятни резултати само за 5 дни.

Лимон – много добро средство за алкализиране на тялото. И също така е ефективен за контрол и профилактика на заболявания на черния дроб, детоксикация и отделяне на токсини и мастни клетки. Лимонът активира обмяната на веществата, което помага на тялото да гори калории по-активно.

Магданозът също е много добро средство за здраве. Той е богат на хранителни вещества като витамини А и С и минерали като калций, желязо, сяра, фосфор, магнезий и калий. Помага при почистването на бъбреците и отделителната система, има диуретичен ефект, спомага за премахването на излишните течности и подуването.

Съставки:

Сок от 1/4 лимон

Няколко листенца магданоз (60 грама – това е точният брой)

300 мл пречистена вода

Получаване:

Изстискайте сока от лимона и нарежете магданоза на малки парченца. Сложете ги в блендер и разбъркайте добре, след това долейте вода и разбъркайте отново.

Вижте още: Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!

Препоръчително е да пиете на гладно всяка сутрин в продължение на 5 дни. Ако искате да продължите лечението, си вземете почивка от 10 дни и повторете процеса в рамките на 5 дни.

След пет дни ще можете да забележете намаляване на телесното тегло, намаляване на подуването и подобряване на самочувствието!

За по-добър вкус можете да добавите няколко стръка мента или маточина, а също така и сок от портокал или шепа плодове. Бъдете здрави!