НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете свещ с определен цвят и открийте какво ви липсва в живота

Изберете свещ с определен цвят и открийте какво ви липсва в живота

0
Изберете свещ с определен цвят и открийте какво ви липсва в живота
Изберете свещ с определен цвят и открийте какво ви липсва в живота

Казват, че в различни периоди от живота човек избира различен цвят като любим. Има няколко причини за това. Първо, нашата интуиция има мощна сила и понякога ни насочва към неща, които не са толкова очевидни за нашия ум. На второ място, когато избираме определен цвят, ние се опитваме да компенсираме липсата на определени чувства или състояния.

Този прост тест ще покаже какво чувствате на този етап от живота си и ще ви помогне да намерите най-доброто решение, ако имате някакъв проблем.

Изберете свещ и открийте какво ви липсва в живота

1) Черна свещ

Много хора смятат черния цвят за цвета на злото и нещастието. Но черните свещи привличат силата на хората, които отдавна са напуснали този свят, а не негативизма или тъмните им страни. Ето защо в трудни периоди от живота, един от които вероятно преминавате сега, вие го запалвате с тях.

2) Лилава свещ

Всички нюанси на лилавото помагат да увеличите вътрешната си енергия и да укрепите духа си. Свещта с този цвят обикновено се избира от хора, които нямат самочувствие и се чувстват уморени от този свят. Изборът ще ви помогне да облекчите тези чувства и да повишите самочувствието си.

3) Бяла свещ

Бялата свещ е символ на духовната чистота. Тя изчиства мислите и дава ясна представа за целите на живота. Препоръчваме ви да запалите такава свещ, когато искате да се самоанализирате. Тя ще добави яснота и продуктивност в процеса.

4) Синя свещ

Синият цвят символизира физическите способности. Той също така увеличава нивото на положителните вибрации около вас и ви помага да подобрите настроението си. Ако почувствате морално изтощение, запалете свещ от този цвят, създавайки си лечебна атмосфера.

5) Зелена свещ

В индийската медицина зеленото олицетворява чакрата на сърцето. Този цвят се използва в периода на самоотделяне от света и природата.

6) Жълта свещ

Жълтото обикновено се свързва с комуникацията и яснотата на ума. То има най-голямо положително въздействие върху областите на мозъка, отговорни за горните качества. Трябва да използвате свещта, когато сте стресирани от учене или личностно развитие.

Вижте още: Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!

7) Червена свещ

Помните ли лъва от “Магьосника на Оз”, който нямаше смелост? Питието, което му беше предложено, беше с червен цвят. Освен отрицателното значение (ярост, опасност, зло), червеното също е в състояние да има положително значение. В края на краищата, огънят може не само да ви изгори, но и да ви стопли!