НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Откриха нов метод за кражба! Ето как да бъдете в безопасност!

Откриха нов метод за кражба! Ето как да бъдете в безопасност!

0
Откриха нов метод за кражба! Ето как да бъдете в безопасност!
Откриха нов метод за кражба! Ето как да бъдете в безопасност!

Информационният поток не спира и за секунда. Много често към нас идва информация за кражба на къща или апартамент.

Слушайки тези съобщения, мнозина смятат, че тяхното нещастие ще ги заобиколи и няма да им се случи нищо.

Оптимизмът е добър избор, но е по-добре да се погрижите за вашата безопасност предварително. Никой не е застрахован от крадци. И никакви положителни емоции няма да ви помогнат, ако някой е разбил апартамента ви.

Сега в Америка има нов начин за ограбване на апартаменти. Той е доста лесен и не изисква специално обучение.

Вероятно скоро ще се появи и при нас. Местна жителка на Тексас трябвало да се справи с подобен метод сама. За щастие успяла да избегне кражбата и да сподели опита си, така че други да не попаднат в стръвта на измамниците. Един ден някой настойчиво почукал на вратата на апартамента ѝ.

Когато е сама вкъщи, тя не отваряла вратата на никого. Не отворила и сега, но любопитството ѝ я накарало да погледне навън и да разбере какво не е наред. Представете си нейната изненадата, когато намерила еластична лента върху дръжката на вратата, която се използва за завързване на снопове документи.

Без да мисли, тя съобщила за откритието си на шерифа, който й обяснил как се използва това безобидно канцеларско приспособление.

Просто трябва да отключите и вече можете да си представите, че крадците влизат във вашия апартамент. Разбойниците действат бързо и чакат, докато не завъртите дръжката.

Вижте още: Уникалните свойства на тамяна! Най-новите изследвания поразиха лекарите!

Те са готови незабавно да влязат в дома ви.

По този начин гумената лента просто няма да позволи на вратата да се затвори.

Ако намерите подобно устройство на вашата врата, вероятно скоро ще станете жертва на кражба. Погрижете се за вашата безопасност и незабавно се обадете на полицията.