НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отстранете токсините от тялото си, докато спите!

Отстранете токсините от тялото си, докато спите!

Фантастична детоксикация можете да отстраните токсините, докато спите!
Фантастична детоксикация можете да отстраните токсините, докато спите!

Много хора използват този прост метод за елиминиране на токсините от тялото, който е много успешен! Те изхвърлят токсините през кожата на краката по време на сън.

Това е вид компрес, който се закрепя върху стъпалата и остава в това положение по време на сън.

Поради замърсената околна среда, недохранването, химическите лекарства и т.н., натрупваме много токсини с течение на времето. Тези токсини могат да причинят лошо здраве и различни заболявания, така че винаги е важно да обръщате внимание на детоксикацията на вашето тяло.

Тази детоксикация е изключително ефективна и има положителен ефект върху тялото: повишава настроението, намалява болката в ставите, намалява отока на краката, глезените, главоболието и не само.

Съставки:

5 скилидки пресен чесън

1 малка глава лук

Самозалепваща се превръзка или бинт

Памучни чорапи

Получаване:

Нарежете чесъна и лука на ситно, кипнете вода (100-120 мл), добавете чесъна и лука вътре и гответе 3-5 минути.

Изчакайте водата да се охлади за около 20 минути, след това сложете малко количество от средството върху памучен бинт или превръзка и закрепете с помощта на самозалепваща се превръзка в центъра на крака. Поставете чорапи.

Вижте още: Той спря хъркането, когато приятелката му даде това!

На следващата сутрин премахнете марлята. Ще видите, че компресът ще бъде тъмен поради токсините, които са излезли от тялото ви.

Препоръчваме ви да прилагате този компрес всеки ден през първата седмица на детоксикацията, а след това веднъж седмично в продължение на един месец. Можете да преминавате през този курс на всеки 3-4 месеца.

loading...