НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кога трябва да сключите брак според зодиакалния знак?

Кога трябва да сключите брак според зодиакалния знак?

0
Кога трябва да сключите брак според зодиакалния знак?
Кога трябва да сключите брак според зодиакалния знак?

Въпреки че учените все още се опитват да определят идеалната възраст на жените кога да сключат брак, отдавна е ясно на всички, че в този случай няма универсална формула и не може да има.

Състоянието на “готовност” на една жена за брачни отношения е повлияно от много фактори: от най-очевидното (характер, финансово положение, психологическа съвместимост с партньора и т.н.) до разположението на звездите в небето в момента на раждането!

Намерете знака на зодиака, под който сте се родили, и разберете идеалната ви възраст за брак!

Жена – Овен (21 март – 20 април)

Овенът винаги бърза, така че дори съдбоносните решения, той често взема незабавно. Обикновено жените от този знак се женят много бързо, само след няколко месеца от началото на връзката. Ако това ви се случи преди 25-годишна възраст, звездите силно препоръчват: “По-бавно!”.

Опитайте се да си отговорите на въпроса: възможно ли е този бърз брак да ви направи щастливи в дългосрочен план? Астролозите казват, че до 26-годишна възраст жените-Овен се ръководят от моментната си страст, а не от силното желание да създадат семейство.

Жена-Телец (21 април-20 май)

Жените-Телец са постоянни и бавни във всичко, което се отнася до взаимоотношенията. Те вярват в любовта до гроб, тайно мечтаят да празнуват заедно със съпруга си диамантена сватба.

По време на търсенето на най-добрия съпруг, който отговаря на високите ѝ стандарти, Жената-Телец или “подрежда” мъжете, или не бърза за никъде в продължение на години, чакайки предложението за брак от единствения. Следователно, не е изненадващо, че нейната сватба обикновено се случва на около 30 години.

Жена – Близнаци (21 май – 21 юни)

Представителите на този знак знаят как наистина да боготворят партньора си. Но е още по-добре жените – Близнаци да обичат себе си! Те мразят рутината и скуката, така че бракът им с човек, който не може да отговори на техните емоционални потребности, води до катастрофа.

Малко вероятно е жената – Близнаци да реши незабавно да разбие такъв съюз. По-скоро тя напълно се отдръпва, потопена в работата и/или творчеството си. Скуката в брака се превръща в основната причина, поради която представителите на този знак се женят няколко пъти или се омъжват след 36 години, когато решат (най-накрая!) да се установят.

Жената – Рак (22 юни – 22 юли)

Жената – Рак идеализира самата идея за брак, тъй като мечтае за ранен брак. И астролозите са “за”! Факт е обаче, че е много трудно на всички Жени-Рак да напуснат дома на родителите си, което се оказва сериозно препятствие за създаването на техен уютен дом.

Ето защо, звездите съветват младите момичета да не бързат да се женят, а първо да се опитат да живеят отделно от родителите си. А сватбата е по-добре да направят, когато навършат 23-25 години!

Жената – Лъв (23 юли – 23 август)

Ако един мъж се отнася към лъвицата си по кралски начин, тя бързо започва да мисли за официални отношения. Тази страстна любовница лесно се преквалифицира в надеждна съпруга, която сериозно възнамерява да живее с избрания от нея “докато смъртта ги раздели”.

Въпреки това, да се намери мъж, който да отговаря на най-високите изисквания на жената -лъв, не е толкова лесно! Ето защо най-често лъвиците влизат в щастлив брак доста късно – на 38-41 години.

Жената – Дева  (24 август – 23 септември)

В повечето случаи жените-Деви предпочитат да се съсредоточат върху амбициите си за кариера, като временно оставят личния си живот на заден план. За този знак това е абсолютно нормално!

Но същевременно се случва така, че идеалния партньор, подходящ за сериозна връзка, Девите срещат още в най-ранна възраст. Ето защо, бракът им често зависи от това, колко дълго любимият им се съгласява да изчака, докато те “подпишат всички бизнес договори”. Най-доброто време за брак на Девата е на 21-24 години, а след това на 27-29 години.

Жена-Везни (24 септември – 23 октомври)

Представителките на този знак са впечатлени от самата идея да се омъжат на “20+”. Ето защо, в младостта си, жената – Везни често се съгласява на сватба, без да е напълно сигурна в правилността на своя избор. На тази възраст жените едва ли разбират какво да кажат на мъжете!

Ето защо бракът на жените – Везни, които са се омъжили на възраст 19-22 години, често завършва с развод. Но вторият, официално регистриран брак има всички шансове да стане наистина щастлив!

Жената – Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Жените – Скорпион са известни с активното и страстно “включване” в нови отношения, а след това, сякаш с щракване на пръсти, се “изключват” и напълно губят интерес към любовника си. Основната причина за това поведение е ревност и липса на доверие. В резултатът оставят зад гърба си няколко краткосрочни бракове.

Жените – Скорпион в тази ситуация се утешават с идеята, че могат да изграждат семейни взаимоотношения на всяка възраст.

Жената – Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Склонни към свободата, представителките на този знак често се наричат “звездни скитници”. Освен това, те са склонни да отложат приемането на сериозни решения за неопределено време. Следователно, да се омъжат жените – Стрелец обикновено решават късно – на 35 години и повече.

Но щастлив брак с тези съвременни амазонки, може да се сключи и по-рано, ако открият партньор, който се съгласява да води номадски живот и напълно споделя жизнените цели на Стрелците.

Жената – Козирог (22 декември – 20 януари)

Почти всички жени – Козирог се женят преди 25-годишна възраст и стават майки рано. И всичко това, защото от детството те са свикнали да поемат отговорност и да правят планове за бъдещето. Именно  у дома Козирозите се чувстват най-удобно, а любовта на близките им помага да преодолеят всякакви препятствия.

След като са изградили солидна основа, тези “работохолици” тихо се посвещават на кариера, не се разсейват със срещи и страстни романи. Вярно е, че ако естественият работохолизъм настигне жените още  в младостта им, то заветното “Съгласна  съм!” ще кажат само след 40 години.

Жена-Водолей (21 януари – 18 февруари)

Водолеите знаят как да ценят свободата. Те са почти единствените представителки сред всички знаци от зодиака, които могат да бъдат абсолютно щастливи, без никога да не са се омъжвали в живота си. Тези жени искат да се чувстват уникални и оригинални, така че във всяка връзка те сами се поставят на първо място. Ако жената Водолей реши да се омъжи доброволно, то няма да е преди 40-45 години.

Промяната в това отношение към брака може да бъде провокирано само от спешна нужда от безопасност. Ако жените от този знак не намерят подходящата подкрепа от своите родители и приятели, те започват да търсят съпруг-покровител.

Вижте още: Тайните оръжия на жените според зодията

Жената – Риби (19 февруари – 20 март)

Вечните “полети в облаците”, фантазиите, уязвимостта и сънищата много усложняват личните отношения на представителките на този знак. Жената – Риби се нуждае от съпруг, който напълно ще подкрепи склонността й към бохемски начин на живот.

Не мислете, че търсенето на сродна душа ще продължи дълго време при Рибите! Обикновено, съдбовното запознаване се случва в младостта, когато чувствата засенчват ума. Между другото, астролозите също съветват жените – Риби да се женят преди навършване на 27-годишна възраст. Повярвайте на интуицията си и тя няма да ви подведе!

Важно! Според една от астрологическите теории, повечето хора не желаят да се женят преди 29-годишна възраст. Приблизително през този период преминава пълният цикъл на хороскопа Сатурн, отговорен за изграждането на личността. Но след 29-30 години в живота на един човек започва нова фаза, която трябва да се използва за самореализация и за създаване на семейство. Тя продължава до 58 години, така че ако не сте имали време да се омъжите в младостта си, тогава всичко е пред вас!