НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка?

Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка?

0
Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка?
Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка?

Погледнете лявата си ръка и разберете какви сте!

Още едно откритие на съвременните учени ни кара да научим нещо ново за себе си (или да кажем, че създателите на този “тест” могат да посочат нещо истинско за нас), просто като погледнем безимения пръст на лявата ръка.

Доказано е, че дължината на този пръст е пряко пропорционална на количеството тестостерон, намирайки се в утробата на майката. Нека да узнаем какво може да се научи за човека по неговите пръсти.

Сложете лявата си ръка на масата и внимателно погледнете безимения си пръст и показалеца, след което намерете в картинката опцията, която ви подхожда.

Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка

А сега вижте резултатите.

А.

Хората, чийто безименен пръст е по-дълъг от показалеца, имат чар и обаяние, те са уверени в себе си, умело общуват с хората, флиртуват, комуникират, а останалите им отговарят със същото.

Във ваш стил е да рискувате и обикновено рискът ви се отплаща, защото вярата в собствените ви възможности върви ръка за ръка с трезвата ви оценка. Някой дори може да каже, че в бизнеса и работата си имате агресивен стил, но при вас е оправдан.

Може би тази информация ще ви помогне: за хората с дълъг безименен пръст са подходящи професиите, свързани с военната служба, активните продажби и ръководенето на хора.

B.

Вие сте уверени в себе си и намирате изход във всяка ситуация – това се отнася за тези, чийто  показалец е по-дълъг от безимения. Да, родени сте, за да водите хора. Това не винаги означава да ги управлявате, а че хората виждат във вас решимост и готовност да им помогнете. Те ви търсят, когато искат отговор на техен въпрос.

Винаги можете да показвате на другите хора правилната посока. Ако вие не сте такива, тогава се противопоставяте на вашата природа.

При избора на професия трябва да обърнете внимание на следните области: писане на книги за личностно израстване, психология, политика или преподаване.

C.

Забелязали ли сте, че много хора обичат да споделят с вас най-съкровените си тайни, дори и да не ги познавате толкова добре? Това често се случва на онези, които имат показалец и безименен пръст с еднаква дължина.

Вижте още: Погледнете тези линии и разберете какъв човек сте!

Вие сте много добър слушател и създавате впечатление за балансирана и хармонична личност. През повечето време слушате повече отколкото да говорите, но ако кажете нещо, винаги е по същество, преценявайки всяка дума.

Вие сте спокойни и състрадателни, а експертите препоръчват да обърнете внимание на области като медицина, социална работа или психология.

Е, има ли някакво съвпадение? Смятате ли, че портретът, описан по дължината на пръстите ви, отговаря на вас? Споделете с приятелите си!